20 Nov 2012

Contaminació visual (VI)


Des de fa uns dies uns estranys cartells estan contaminant visualment els carrers del nostre país. I sembla que ens haurem d'acostumar a veure'ls una bona temporada. Així que com que no hi podem fer res per evitar-ho, i com que ja no ens creiem res del que puguin dir o prometre aquests paios, durant els propers 15 dies de campanya, en lloc d'analitzar las xorrades que diuen, ens dedicarem a analitzar la imatge de tots els partits que es presenten a las properes el.lecions.

Com sempre començarem per la candidatura dels que manen.



"Moisés en traje de campanya obrant el miracle"


Atenció que arriba l'home miracle. L'Obama de la terra ferma. El profeta que obrirà las aigües de la constitució espanyola per que el poble català pugui arribar a la Independència promesa. I vet aquí que es presenta davant de nosaltres envoltat en senyeres. Guaita! Si fins i tot s'hi veuen un parell d'estelades! Com dient: "Som independentistes SI, però només la punteta". CiU en estat pur.

El lema de la campanya també és força encertat: "La voluntat d'un poble". Com volent dir que això ho fan per que 11S va sortir un munt de gent al carrer, no pas per que a ells els hi vingui gaire de gust muntar aquest guirigall. Que si s'ha de fer, doncs ja ho fem nosaltres. No sigui el cas que us doni per votar a independentistes de debó.

I ja per acabar, fixeu-vos en els interminables braços que, gràcies a la màgia del photoshop, li han posat a l'Artur. Potser els grafistes volien donar-li un aire de super heroi, rotllo Mr. Fantàstic, Però que voleu que us digui, a mí a qui realment em recorda és a Manute Bol
_