9 Jul 2009

Provincianisme 3.0

Provincianisme 1.0
L'any passat els moderns dels Bread&Butter es veu que es van cansar de Barcelona i van decidir tornar-se cap a Berlin. Las administracions catalanes van reaccionar ràpidament i van organitzar per aquest any un esdeveniment similar però en clau catalana. El nom escollit és tant nostre com The Bandery i els espais s'han batejat amb noms tant catalans com The Cathedral, The Loft, The Warehouse i The OuterSpace. Es veu que el català no fa modern.

Provincianisme 2.0
L'ajuntament ha decidit pagar una pasta gansa per que el Tour arribi a Barcelona, en canvi es veu que no hi han calers per organitzar la clàssica prova ciclista de la ciutat: la Pujada a Montjuic. Suposo que deu ser per allò de la projecció internacional, la promoció turística i que tot el que ve de fora sembla molt millor.

Provincianisme 3.0
Els que també ens han visitat són els U2, que van escollir Barcelona per iniciar la seva nova gira mundial. L'ajuntament va multar al grup(=promotor)per las queixes dels veïns del Camp Nou que van haver de patir 15 dies d'assajos fins a la mitjanit a un volum brutal. Ara els hotelers de la ciutat demanen que els hi retirin la multa per que consideren que el beneficis per a la ciutat(=hosteleria)superen de llarg las possibles molèsties. Quins collons!!!
_

6 comments:

Anonymous said...

Provincianisme 4.0: Girona, farta que se l'acusi de "provinciana", decideix pagar 200000 € per apuntar-se al tour, enlloc d'ajudar a l'esport de la seva ciutat.

Anti-Provincianisme 5.0: No li fa vergonya, en canvi, d'ensenyar l'estadi de Montilivi al món.

pericogranollers said...

jejejejeje..........me encanta todo esto,a mi ya me han tocado los cojones esta tarde con el tour de los cojones,ya e hablado demasiado de el,ahora espero el comentario del amigo "miquel" seguro sera suculento jejejeje..............por cierto han pasado debajo de casa y la verdad es que la famosa caravana publicitaria es un bluff de esos de epoca,tipo carrozas del orgullo gai

Markutis said...

Provincianisme 6.0: Ara que els paricus marxen de Montjuïc Barcelona organitzarà tots els events esportius del món d'aquí al 2064 però no se t'acudeixi buscar espais públics on practicar l'esport perquè o bé els han suprimit o els han privatitzat.

Pare Bukkàkez said...

Els noms de la puta merda moderna que pretenen organitzar ara després del B&B, em sonen a mapes del Counter.

Miquel said...

Exijo una manifestación contra la idecencia de los animales desnudos. Taparrabos ya y financiados por el ay.untamiento¡¡¡ ya que nos apuntamos a todas...¡¡¡

C.E.T.I.N.A. said...

Iaiapunkarra, m'agradaria saber quant ens han costat en total als catalans las dues etapes del Tour.

Pericogranollers, en mi barrio solo hemos visto el Tour por la tele. Ventajas de vivir en un suburbio, je,je,je...

Markitus, ja fa un munt d'anys que a l'area metropolitana només és gratis còrrer o anar en bici, la resta d'activitats esportives s'han de pagar. O van anar a para las cistelles del Cola-Cao?

Pare Bukkàkez, de tots els exemples de provincianisme el pitjor és el de l'anglès com llengua oficial de la modernitat.

Miquel, me apunto a esa mani. Estoy harto de que cada mañana lo primero que tenga que ver al salir a la calle sea el ojete de un perro abriéndose para enseñarme sus heces. ¡Bragueros caninos ya!