28 Oct 2009

This is shit

Només se m'acudeix una bona raó per perdre dues hores veient aquesta merda: que sortís Michael al jacuzzi de Graceland practicant sexe extrem amb el seu mico. I pel que he sentit no surten ni nens...Com a alternativa cinéfila, si no teniu gaires manies i no us importa seure al costat d'un paio que us pugui esquitxar, sempre podeu anar a veure SAW VI._

7 comments:

Senyor Merdevalista said...

I el pitjor és que com es tracta del residu d'un paio que ja era un mite en vida, doncs no serà valorada pel que és sinó pel seu grau d'impacte.

El poc que s'ha filtrat no em sembla que mereixi concedir-li ni un minut. Una altra cosa és que em delecti veure plorar i menjar-se les ungles a milions de descerebrats.

Miquel said...

Si, y que además el disco se titulara " Primer Memorial Duque de Feria "....

Gerard Agudo said...

ha de ser infumable!!!

Miquel said...

Ahhh ¡¡¡lo que me extraña es que no haya sido la presentación en el bar Armi...

pericogranollers said...

pues yo estoy encantao..........ayer era maravilloso ver a todos los estupidos frikis que acudian al estreno de supongo esta infumable pelicula,pero como digo es la reostia ver a todos esos sonaos presuntamente imitando a su tarao idolo,madre de dios como estan algunas cabezas jajajajajajaja..............sobre todo si podeis ver algun reportaje,salen un grupo de chinos(o japoneses,que mas da)que rozan lo sublimemente ridiculo,lo dicho un filon para los amantes del frikismo jajajajaja..........saludos

C.E.T.I.N.A. said...

Senyor Merdevalista, això passa amb tot. Avui dia las coses es valoren només per las xifres que generan, no pas per la seva qualitat.

Miquel, i todo presentado por Jesus Vázquez, el gay de los Morancos, y el juez de menores de Sevilla.

Gerard Agudo, infumable com el 95% del que va fer aquest paio.

Pericogranollers, la risa es ya la única forma de protesta que nos queda. Y yo te aseguro que me harto de reir.

Markutis said...

Hòstia, lo de Saw VI m'ha deixat amb el cul torçat, tot i que no sé perquè no em sorprèn tant venint de l'Ignasi Guardans.