8 Jan 2010

Grans Versions (II)

"Still loving you" Scorpions
Que puc dir d'aquesta cançó? Que és molt dolenta, que l'he hagut de sentir un milió de vegades i que cada vegada que la sento em sembla més dolenta. I que per això mereix, no una, si no dues versions merdoses.

La primera és de Corvus, un grup heavy d'Ecuador (un pais on la gent no té el més mínim sentit del ridícul musical) que han tingut els sants collons de fer una versió "en español". Com? Doncs agafant el Google Translator i vinga: "Aún yo te amooo..."


La segona versió és de Unicornia, un grup de heavy melòdic de Burgos que, encara que sembli impossible, aconsegueixen fer bona la versió dels primers. Aquí no es salva ningú: els músics, a part de dolents, sembla que havien quedat després del concert i tenien pressa per acabar (això o que no coneixien encara el concepte de tempo) i la cantant... Ai, la cantant! La cantant, a part de la seva incapacitat per entonar, sembla que algú li havia canviat la lletra original de la cançó per la de la banda sonora d'uns dibuixos animats japonesos i ella no s'haviani enterat. Tot i això hi ha qui els va aplaudir! Familia i borratxos, suposo.

Tant als uns com als altres només els hi puc donar las gràcies. Gràcies per aconseguir, encara que sigui de manera totalment involuntària, que cada vegada que torni a sentir aquesta cançó, en lloc de posar-me de mala llet, em parteixi el cul. Gràcies.
_

6 comments:

Dani R. said...

Si que va "picadeta" la segona versió, si. Ara, el bataca s'ho passa pipa.

pericogranollers said...

discrepo de ti cetina,dos estupendas versiones de una original ya de por si friki,que superan por mucho a la original(sobre todo la de unicornia ,madre de dios,espero que a mi borracho no se me haya ocurrido perpetrar nada tan abobinable),en fin ,sobre gustos...........jajajajaja..............

Josep said...

Males versions, un mal endèmic del mètal i el rock dur.

Per alguna raó els que fan air guitar trien majoritàriament aquests estils musicals.

EL.GAT.TELEPATA said...

hi ha gent que diu que les balades de scorpions son lo pitjor d aquest miserable mon...

Javier said...

Gaudiu putes!

http://www.youtube.com/watch?v=rJbXmH4zb0s

C.E.T.I.N.A. said...

Dani R., picadeta? Es pelan la canço en un minut menys que la versió original!

pericogranollers, tu también?

Josep, las males versions son transversals. Ja tinc preparades unes quantes de estils diferents. Flipareu!

EL.GAT.TELEPATA., hi ha gent que o ho diu?

Javier, quina gran aportació! El flamenquito que tot ho esquitxa. Gràcies.