16 Mar 2010

Flashrewind

Catalunya(2010) Génere: Catàstrofes. Dir: Joan Saura.
A començaments del segle XXI Catalunya pateix un temporal de fred i neu durant cinc hores que agafa a molta gent(ussa) per sorpresa. Inexplicablement milers d'habitants pateixen un "flashrewind" que els transporta al segle XIX. Dies després tot torna a la normalitat sense que ningú els hi pugui donar cap mena d'explicació coherent. Però apareix el cadaver d'una dona i tot és complica.


Predicció: Hi haurà una espectacular pujada del número de neixaments a las comarques del Baix Empordà i la Selva d'aquí a nou messos. Tots ells fills de la foscor.
_

13 comments:

Planinsky said...

Es transporten al segle IXX!

Modgi said...

Més que de la foscor jo diria els fills de la Neus. Per cert, que hem comentat poc el linxament públic a que es va sotmetre el President a ca la terribas, on li va deixar entreveure que va tenir la dimissió del saure sobre la taula però no la va acceptar, segurament perquè necessitava algú que li regués les plantes.

Josep said...

Molt bona!

pericogranollers said...

pues yo creo que deberias pedir disculpas publicas ¿como coño osas acusar al señor saura de tamaña aberracion? el nunca ,repito nunca a sido culpable de nada,joder macho si es que ni siquiera estaba por aqui jejejejeje................la verdad es que la cara que le hechan todos estos trepas es para alucinar,saludos

Tot Barcelona said...

jejejeje ¡¡¡¡¡jajajajaja ¡¡¡¡la culpa siempre es fea y nadie la quiere ¡¡¡¡¡¡¡

Sergi said...

Molt currat! Permeti'm aportar que la original és una puta merda.
Gràcies.

c.e.t.i.n.a. said...

Planinsky, ja està rectificat. Gràcies

Modgi, jo de en Montilla al Saura no li confiaria ni un ficus

pericogranollers, evidentemente la culpa siempre es nuestra. Ellos nunca se equivocan. Como mucho les interpretamos mal.

Miquel, feo, feo es pasar una semana sin electricidad.

Sergi, jo la peli no l'he vista. Ni ganes!

sal i sucre said...

Em meravella la seva capacitat de síntesi. BRU-TAL

_drazz_ said...

Boníssim! i el photochof li ha quedat sublim.
Per cert, s'ha fixat que el poble de la dona morta és Ultramort?? a mi em fa olor a que el poble està gobernat per una secta adoradora de Satan... o de Sauron... rollo sobrenatural, com aquella peli Hot Fuzz.

Candela said...

jajajaj molt bo!!!

Anonymous said...

Pel que he pogut paralr de la gent que s'ha quedat sense llum, no crec que hi hagi cap augment de la natalitat d'aquí uns mesos. Amb el fred a suportar i el cabreig, moltes ganes no en tenien.

x said...

no vegis a GI. com va quedar...

es veu que hi va haver pobre s desgraciats ...fins a 9 dies sense llum....



Ara be ,la meva reflexio es la seguent....:

No crec que es pugui demandar tanta diligència a les autoritats per combatre un fenòmen (la neu ) que pasa cada 25000 anys al nostre pais...

c.e.t.i.n.a. said...

sal i sucre, Com deia Jack, el destripador, el truc està en anar retallant i retallant...

drazz_Ultramort, quin bon nom per un insecticida. ultramort las mata ben mortes!

Albert B. i R. La gent sempre menteix. D'aquí a 9 messos en parlem.

SUPER FELÍ, a las autoritats se'ls hi ha de demanar diligencia sempre. Que per això son autoritats. I si no es veuen capacitats que dimiteixin.