5 Mar 2010

L'home més despistat del mon (VII)

L'home més despistat del mon va anar al centre a comprar-se un guants de muntanya. Després d'estar-se una bona estona donant pel sac al depenent amb tota mena de qüestions técniques, es va decidir pel model més car. Per la cara que va posar el depenent no es va acabar de creure de que, just al moment de pagar, es va adonar de que s'havia deixat la cartera a casa.

L'home més despistat del mon, tot i haver tingut la precaució de deixar-se un parell de post-it's recordatoris, es va tornar a descuidar de felicitar al seu pare pel seu aniversari.
L'home més despistat del mon no te ni punyetera idea de per que ha assenyalat el dia 10 de març al seu calendari. Algú podria donar-li una pista?
_

7 comments:

Amanita Phaloides said...

La hiperactivdad cerebral tiene ese tipo de consecuencias, doy fe. Y el día 10 ¿no tendrás cita para tatuarte en el pecho nombre, apellidos y otros datos de filiación? Me consta que es de mucha utilidad para el día que te dejas la cabeza en casa.

sal i sucre said...

Com l'ha marcat? subratllant-lo? encerclant-lo? pintant-lo "fosforito"? de quin color? Tot pot donar-li pistes. Faci un esforç d'introspecció i ho aconseguirà recordar.

Dr. Trumbo said...

I qui diu que el calendari sigui seu?
Poden ser:
- Sant Joan de Mata?
- Sant Simplici?
- El dia el metge a Veneçuela?
- El 15è aniversari de la mort d'Ovidi Montllor?
- L'aniversari d'Eto'o, Marta torné i Eva Herzigova? (quina orgia, mare)
- Que l'actriu Emily Osment (de Hanna Montana) serà major d'edat?
- El dia de la solidaritat amb el Tibet?
- Una colonoscòpia?
- Acaba el termini que li va donar el metge de vida?

Unknown said...

Si la marca en el calendari es repeteix cada mes, més o menys per les mateixes dates, és la regla.

Les secretaries de l'oficina ho tenen sempre marcat al calendari de sobretaula.

c.e.t.i.n.a. said...

Amanita Faloides, la verdad es que hay días que me siento muy identificado con el protagonista de "Memento".

sal i sucre, el vaig marcar amb un rotulador. Segur que el dia 11 me'n recordo.

Anthony S., conolonoscopia segur que no, que encara no tinc edat per aquestes coses, potser el 75 aniversari de la fundacio de l'Olympiakos...

Pere Llufa, la vaig passar fa quatre dies. I a més jo no apunto aquestes coses al calendari. Si de cas marco els dies fértils

Antígona said...

Como sea una cita con la chica que te gusta y no te acuerdes hasta el día siguiente, me temo que va a ser momento de empezar a emular, como decía Amanita, al prota de Memento.

Por si te sirve de consuelo, yo de los cumpleaños no me acuerdo jamás. Hasta el mío se me olvida! Y creo que lo de las notitas me resulta hasta perjudicial. Una vez las he escrito y pegado por algún lado, pasan a formar parte del decorado de la casa y ya ni me acuerdo de mirarlas.

Inútil entonces también hacerme notas para recordar que tengo que mirar las notas donde he puesto lo que no debo olvidar. Inútil y caro. Además de un círculo vicioso de lo más insano.

Un beso!

Tot Barcelona said...

Por Dios ¡¡¡¡