21 Apr 2010

Anastasia

Fa un parell de dies vaig rebre un e-mail força estrany. Tot i que en principi em va fer sospitar una mica avui m'he decidit a donar-li una resposta com cal.

Hola extrano. No estoy hace mucho tiempo recibi una carta en mi direccion de correo electronico. De "Netclub" o "facebook" no recuerdo exactamente. con su direccion. Desde que se registro alli, pero no me ha traido el exito de las citas, y he eliminado mi perfil, pero entonces recibi una carta de sitio algunos eso. Si esto no es spam?, Yo le diga que no mucho de mi, soy un joven de 26 anos. crecimiento de 171. peso 56 kg. Mi nombre Anastasia. Yo vivo en Rusia desde la ciudad de Kazan. Si no spam, y te interesa Espero oir de usted una buena respuesta.


Hola Anastasia. Abans que res un petit aclariment. Sento decepcionar-te, però el meu anus no és de tamany extra. Ni tant sols és gran. Jo més aviat diria que és normalet. Ni gaire obert, ni gaire tancat. Segurament per que fins ara, tret de situacions força excepcionals que ara no venen al cas, sempre ha estat un anus de sentit únic: el de sortida.

Aclarit aquest punt he de dir que no m'estranya que els teus intents de contacte no hagin tingut gaire èxit. Algú que d'entrada demostra tant d'interès en el diàmetre de l'anus de las seves futures parelles, i que a sobre gasta la teva pinta de travelo acabat d'operar, resulta com a mínim inquietant.

No tinc clar com serà a Kazan, però al meu pais a la majoria dels homes que es tenen per tals els intimida la possibilitat de que la seva dona pugui tenir el clítoris més desenvolupat que la seva cigala. I el fet de que tinguis, com manifestes al teu e-mail, 26 anus tampoc és que els animi molt. Clar que de desviats n'hi ha per tots els gustos.

Per cert, quan parles de 171 de creixement exactament a que t'estàs referint? Per que vist el to del teu e-mail sembla que parlis de la mida de la teva cua en estat d'erecció. Encara que la cosa tampoc millora gaire si t'estàs referint a la teva alçada. 171cm. i 56kg? Nena, tu no ets l'Anastasia, tu ets l'Anorèxia en persona!

Finalment em demanes una bona resposta. Francament, estic tant desorientat que la millor resposta que se m'acudeix és la lletra d'aquesta rumba taleguera del mític cantant El Pelos:

"Travesti, travesti, con esa boca
a mi no m'engañas que se te nota
Travesti, travesti, no me digas eso
que tu lo que quieres es dármela con queso"

Fins aviat i records a Putin

_

7 comments:

Pare Bukkàkez said...

Ep! Parlem-ne, que la mossa de la foto a mi no em fa gens de pinta de tranny, però ja sabem que avui en dia els fan molt bé.

Jo de vostè preguntaria quan costarien els "gastus d'enviu" fins aquí, potser li surt a compte. Encara que després sols li serveixi per fer de proxeneta ficant-la a treballar a vora el Camp Nou...

Txisky said...

Lo dels anus seria abans d'operar-se, perquè molt natural no sembla la noia!.

pericogranollers said...

jajajajajaja.............. joder macho vaya ligues mas raritos te buscas por la red jajajajaja..........saludos

C.E.T.I.N.A. said...

Pare Bukkàkez el vostre amor no té límits... M'agrada la seva proposta, però crec que muntaré la paradeta a Cornellà-El Prat. Allà hi ha menys competècia

Txisky, aquesta noi(a) porta més plàstic a sobre que la meva rentadora.

pericogranollers, no los busco. Me buscan. Alguien debe haberse ido de la lengua.

Miquel said...

jajajjajajaja

xavi @ mundoficus said...

"Tu no ets l'Anastasia, tu ets l'Anorèxia en persona!" (sic)

Jajajaj... jo també he rebut alguna proposta d'aquestes i algunes de premis d'Àfrica.

Perque les vaig rebutjar... seria ric i un feliç casat...

C.E.T.I.N.A. said...

Feliç casat, gran oxímoron