6 Jul 2010

Rahola, 5000 arbres i un PI

La Jewish National Fundation (una organització més sospitosa que la Fundació del Palau), ha decidit homenatjar a la tertuliana Pilar Rahola per tot el seus anys de permanent campanya pro-sionista. I ho farà plantant un bosc de 5000 arbres que rebrà el nom de tant significada tertuliana .

Aquí no volem ser menys que els paios del JNF, i hem pensat que la fundadora del PI es mereix que li fem un homentage digne de la seva persona. Evidentment no disposem dels mitjans econòmics dels sionistes i no podem plantar-li tot un bosc. Ens haurem de conformar amb plantar-li un sol arbre. Però podeu estar segurs que el nostre homenatge serà tant o més sentit que el que li faran a Israel.

Així que Pilar, en record de la teva gloriosa trajectòria política, hem decidit plantar-te un pi! Desitjo que t'agradi!


Nota: Si algú sent la temptació de fer cap acusació sobre el talant anti-jueu o xenòfob d'aquest blog que ho faci, que li dedicarem un altre pí!
_

12 comments:

Anonymous said...

Tranquil home, que només et titllarem de SOCIATA, as usual.

Shalom!

Tot Barcelona said...

1996. Pleno apogeo. Cobraba del partido del Angel Colom ( que ahora cobra de los convergentes en una embajada creada para el en Rabat ). Grua municipal de Badalona. Mosso de Escuadra y Policia Municipal de escolta. Depósito Municipal. Por cojones quiere sacar el coche sin pagar y sobre todo que no se entere nadie que lo aparca donde le sale por los cojones. " Usted no sabe con quien está hablando", le inquiere al policía cobrador del depósito. · "Solo se que si lo quiere sacar ha de pagar, pues sino no lo puedo autorizar". Cabreo de cojones y vueltas a las amenazas. Policia llama a un periodista. Fotos. Paga la multa y se larga. Esa es el adalid de Catalunya. La llama que paga y apaga las hogeras. El futuro esplendoroso de la magnanimidad. La ética hecha artículos en mil y una revistas. El ensueño del PI y del ABETO. La mano derecha de un vendido y venido a menos. Esa es la trayectoria de una política, o sea, los focos de televusión. La presiento presentadora del Salvame de Luxe junto a la Belen Esteban...

Tot Barcelona said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Tengo un problema de no se que leches y me dice que no se verifica y no se que más. Así que ahora estoy probando.Uno..uno..dos.probando....uno...uno...si..siiiiiiiiiiiii...cullons ¡¡¡
miquel

Josep said...

Han concretat de quina espècie botànica es tracta? Si és a Israel, clima mediterrani, pot ser de pins ponderosa (altament inflamables, de fet necessiten el foc per a perpetuar-se, ja que només el foc trenca la closca de la llavor). O tal vegada d'alzines (però no sé que en faran dels aglàs, ja que ni els musulmans ni els jueus mengen porc). Potser càctus ben punxeguts.

Ens cal més informació.

Un jueu (uiiiiiii) said...

Més que un blog, això sembla un water on defecar insults. Quin fàstic! Quan no hi ha arguments, bones son algunes bestieses. I penseu que així li feu mal a la Pilar rahola! Pobres. Us definiu a vosaltres mateixos. Patètic.
Ah, sí, sóc jueu i estic molt orgullós de ser-ho. Ara podeu insultar

Srta. Tiquismiquis said...

Ah! avui ha vingut una d'aquestes a la feina una "que no saps qui sóc jo?"... regidora de no se quina hostia de l'ajuntament d'una població catalana... Amb targeta i tot... ah! els politics es pensen que tenen taaant poder....

c.e.t.i.n.a. said...

Anònim, as usual et contestaré que sociata ho serà ta puta mare. Mira't això a veure si et sembla propi d'un sociata. http://2.bp.blogspot.com/_d8hPIiPytOk/S2LGIX0Y-7I/AAAAAAAABOU/rKiCm4ND9Wo/s320/P__E.jpg

Miquel, quan caop mitjà de comunicació seriòs li faci cas a aquesta senyora segur que acaba al Canal Català debatent amb el Yoyas, el Apeles, i el Sostres, gent de la seva alçada intel.lectual.

Josep, no en tinc ni idea. Per mi que li posin fulles.

Un jueu (uiiiiiii), torna a rellegir el texte i si trobes cap insult, o cap atac a la comunitat jueva, em comprometo a esborrar-ho i a demanar públiques excuses. Si no ho trobes tanca la puta boca i ves a practicar el victimisme a un altre lloc on et facin cas. Ah, i mira el que penso del teu orgull:
http://cetina-2.blogspot.com/2009/06/orgull.html

Tot Barcelona said...

Sr JUEU : El problema de las religiones de libro ( católica, musulmana y judía), es que son intocables a los ojos de sus seguidores. A tal efecto (y por hablar solo de ustedes), y de tal manera, que si nos quedamos en la Torá (su Libro Sagrado), o nos remitimos al Pentateuco (Genésis, Exodo, Números, Levítico y Deuteronomio), nos encontramos que nada es tocable y todo inamovible, no queriendo admitir que lo que está escrito iba dirigida a una población que existió hace 3.000 años. Ustedes, igual que los musulmanes o los católicos, no han adelantado nada. Antes bien, se han quedado obsoletos. Sigan dando golpes al muro y sigan sin abrir los corazones a los pueblos de al lado. Nada tiene de malo ser judio, lo malo es ser intransigente y creerse en el poder de la verdad absoluta. Por mi parte, no puedo creer en un Dios (YHWH), que es capaz de parar el sol para que sus adoradores puedan acabar con 5000 filisteos pasados a cuchillo. Un saludo afectuoso.

Miquel Cartisano.
Teólogo (Seminario Conciliar de Barcelona. Hoy, Instituto de Ciencias de la Religión)

Josep said...

Contra els jueus no tenim res. És contra els tertulians contra qui disparem.

Puji said...

Hòstia! No sabia que hi havia trolls jueus!!

Llesca said...

Ara ho ha dit sr. Josep! "Pilar Rahola, a vendre la Farola!".