21 Oct 2010

Com reconèixer a un retarded (III)



Per que va anellada per la vida.

Per que és capaç de nomenar Ministra de Sanidad a una que va anellada per la vida.

Per que vota a un retarded que ha estat capaç de nomenar Ministra de Sanidad a una que va anellada per la vida.

_

13 comments:

Unknown said...

Vagi, sembla que s'ha obert la veda per a la caça de *pajines!
Des de Castella i Lleó a Catalunya sembla un territori ampli, encara que les formes de caça semblin ser les mateixes.
A mi no m'agrada el paper que li he vist fer l'avui ministra en les seves anteriors funcions; i tampoc m'agrada que els adults creen en coses poc serioses com aquestes "pulseritas"; no obstant això no crec que pugui ser considerada retardada per això.

Llesca said...

Caguncristo... segur que a casa té una batamanta també.

Mike Tracking said...

No cal que ho justifiqui tant, dir-se "leire pajín" ja vol dir que ets subnormals. També passa el mateix amb dir-se "miquel iceta". Que hi farem...

Srta. Tiquismiquis said...

com pot existir gent tant... m'he quedat sense paraules...

Tot Barcelona said...

jejeje ¡¡¡¡

Molon labe said...

Serà ministra de sanitat, esoterisme i pràctiques diverses i alternatives... ara obrir els xakras (o com en digueu) entrarà per la SS.SS.

c.e.t.i.n.a. said...

Rodrigo D. Granados, algú que creu que una polsereta imantada amb un holgrama pot curar és retarded. Si o si. Ah, i benvingut al blog!

Llesca, aquesta fa cara de col.leccionar las xorrades de la teletienda

Mike Tracking, per que després diguin que el nom no fa la cosa

Srta. Tiquismiquis, la paraula és retarded

Miquel, jejejje però aquesta paia quan plegui de ministra ja tindrà la vida solucinada. I a la resta ens demanaen que treballem 5 anys mès.

Molon labe, els xacras no sé, però el cap si que li obria jo per veure-hi que hi ha a dins

Txisky said...

Al final l'alcalde de Fatxadolid tindrà raó, perquè com no sigui xupant polles, no sé pas com ha arribat a aquest càrrec!.

Tot Barcelona said...

Mira Cetina los guevos...yo aunque les pesa a quí y a la mayoría, estoy con TXISKY...si con el alcaldel del valladolid y de marinaleda...siiiii y firmo donde quieras y como quieras y de la postura que EllA ME PIDA siiii.....me puede....me puede...ahora las salvaguardas de la punidad y pariedad y beneceplicidad y la igualdad no dicen da del morritos Mike Jaeger.. norrrrrrrrrrrrr ahora el tio los rollings está olvidado...ahora la ofensa y el menosprecio y el menoscabo...¡¡¡ pues pa mi, la tia del botox está pa sucar melindros durante al menos, .....media hora....¡¡¡¡uyyy que eso es machista-leninista ...uyys perdónns igual te chapan la página los tios socio-visa-audiaochso-listos¡¡¡¡

c.e.t.i.n.a. said...

Txisky, probablement el paio tigui raó, El que potser no se'n adona és que implicitament està reconeixent que ell va fer el mateix per arribar a ser alcalde.

Miquel, el sexo con mongers ya es demasiado extremo hasta para mí.

Anonymous said...

No podrien haver trobat a ningú pitjor per a col·locar a un ministerio. Sembla mentida que una persona tan incompetent i que l'ha cagada tants cops se la premiï amb un nou ascens.

Josep said...

Poca broma, mireu on va anar la Marina Geli, la nostra Consellera de Salut
http://www.naciodigital.cat/noticia/17846/aura/geli.

Paraciències i curanderus a l'ICS?

Antígona said...

Jajaja, C.E.T.I.N.A., ¡cómo se la tienes jurada a esa pulserita!

Pero es que, viendo la altura intelectual a la que se encuentran los políticos en general, o desde luego en este país, ¿qué quieres? ¿Que no sean tan imbéciles como el resto?

Es más, yo a veces tengo la sospecha de que llegan a políticos precisamente por su imbecilidad, y cuanto más ineptos, más alto su cargo. Ahora habría que preguntarse por qué. Y no me resulta fácil encontrar una respuesta.

Si alguien me ilumina, se lo agradeceré.

Por cierto, ¿te puedes creer que aún no he conocido nadie que lleve la dichosa pulserita? O será que no me he fijado lo suficiente...

Un beso!