27 Nov 2010

Contaminació visual (V)


"Fascistes avergonyits"

Un paio amb vestit, però sense corbata(que fa més casual), es presenta com a líder d'una colla de falsos naturistes (per que es tapen?). A las mans porta un cartell taronja amb un lema que li quadra més a una cançó de Monica Naranjo que a un paio que s'asembla sospitosament a l'Homo APM.

Com la majoria dels partits que diuen no tenir ideologia (=fatxes) fa servir el color taronja per que pensen que els dona una imatge més amable. I per semblar encara més modern s'han fet un logo en forma de bocadillu de cómic amb la lletra C apostrofada en plural, a l'estil dels puti-clubs de carretera del segle passat. El partit ideal pels fatxes reprimits que van de moderns.
_

10 comments:

Dani R. said...

Brillant la sèrie de Contaminació Visual, bravo!!

Dr. Muerte said...

Sap que mirant la foto del seu blog en petitet sembla la portada de "the Office Season 1" ? I ni s'imagina la sensació que he tingut al veure-la en gros i trobar-me aquest tros de merda amb el cartell. Gràcies!

Txisky said...

El nou lerrouxisme!

Tot Barcelona said...

puaj otro A8 visa total

Tot Barcelona said...

puaj otro A8 visa total

Llesca said...

L'home de l'esquerra que es tapa les vergonyes és l'eslabó perdut, no fotem!
Uf, i quina olor devia fer a l'estudi fotogràfic... Au, ja està; a partir d'ara relacionaran C's amb olor de cigala i de xona.

Amanita Phaloides said...

Buenísima la serie, sí señor, estoy totalemente de acuerdo en que es brillente, además de amena.

Y llegó el gran día. ¡Mare Meva, que por! Siempre he pensado que los políticos de este país están a años luz de a sociedad a que la que representan, pero igual hasta tenemos la culpa.

El veí de dalt said...

Sí, però com a imatge ven. A mi em recorda el del banc aquell per internet... Amaguen que són fatxes encoberts, per això trauran tants vots....

El veí de dalt said...

Sí, però com a imatge ven. A mi em recorda el del banc aquell per internet... Amaguen que són fatxes encoberts, per això trauran tants vots....

Anonymous said...

Només saben que despullar-se i dir feixista al que no pensa com ells. Per desgràcia, ho fan perquè a Catalunya hi ha qui pensa com ells. Per això han tret més de 100.000 vots.