23 Dec 2010

Això no és seriòs!

Quatre (per que només son quatre!) funcionaris vinguts de fora, i reprensentats per un altre paio vingut de fora (i de Ciutadans), no entenen que això és Catalunya i que el millor pel futur dels seus fills és que s'eduquin en català.

Com que no volen que els seus fills es converteixin en això que ells tant odien ("catalufos") denuncien al sistema educatiu català i exigeixen el seu dret a que els nens siguin educats "en castellano".

Evidentment, el Tribunal Constitucional (que està controlat per uns personatges que encara pensen que viuen en "una grande y libre") els hi dona la raó. I de pas llença a les escombreries tot un sistema educatiu que garanteix la supervivència d'una llengua i per tant d'una cultura. Potser per que la seva idea és aquesta.

Quina raò tenia el gran Pepe Rubianes quan va dir alló de: "A mí la unidad de España me suda la polla por delante y por detrás. Y que se metan a España en el puto culo a ver si les explotan los huevos y les quedan colgando de los campanarios"

Islàndia es va independitzar al 1944. Sense problemes. Txekia i Eslovàquia es van separar al 1993 de comú acord. Sense problemes. Fins i tot Kosovo va proclamar la seva independència fa quatre dies. També sense problemes. Per que Catalunya no pot ser independent? Doncs per que l'única força política que actualment planteja obertament la independència és Solidaritat Catalana. Vet aquí per que!

Com sempre, Markitus ho explica molt millor que jo.
_

5 comments:

Miquel said...

Visca Laporta sense interrupcions ¡¡¡ o sease..sin coitus interruptus ¡¡¡¡¡¡

Molon labe said...

I banyar-se en champagne serà un acte d'orgull nacional???, ja em vec al personatge dient "Al loro que ahora si que estamos mal!" per tal que l'entenguin...

El veí de dalt said...

Del Laporta no em fio un pèl. Però els seus (i altres) diuen clarament l'única sortida sensata que ens queda.

Amanita Faloides said...

Respetar las opiniones ajenas ¿es signo de inteligencia o de buena educación? En cualquier caso, respeto tu opinión. Te recomiendo la lectura de "El Imperio" de Kapuscinski (a mí me llegó vía Molinos) Para gente inteligente que no haya perdido la capacidad de aprender, aunque sea de la Historia.

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, un hombre que sabe divertirse. No sé si sabe muchas cosas más

Molon labe, jo crec que era un acte d'orgull però no pas nacional. Personal i prou.

Veí de dalt, tu ho has dit. M'agrada el missatge, però no pas el missatger.

Amanita Faloides, acepto la sugerencia y leeré el libro. Yo también estoy en contra de los nacionalismos. Concretamente de los nacionalismos totalitarios a los que se refería Pepe Rubianes al decir aquello de SU España (¡qué pena que nadie quisiese entenderle más allá de Fraga, el pueblo claro). Y evidentemente nunca justificaré el uso de la violencia para conseguir la independencia. Creo que los ejemplo que he puesto retratan bien a las claras que hay vías pacíficas para obtener la independencia. Pero ni Kapucinski me va a convencer de que los catalanes cabemos en SU España. Todos queremos a nuestra familia pero llega un momento en que necesitas independizarte para poder realizarte. Un beso pacífico.