29 Dec 2010

Ofensiu?




Només si s'entén



L'emissió d'aquesta cançó al 1983 va suposar el principi del fi de la llibertat d'expressió a TVE (i de les JONS). Curiosament als USA del "parental advisory" encara la continuen emetent. Algú encara es creu que això és una democràcia?
_

4 comments:

Molon labe said...

Miri conec molts que deien que la llibertat davant de tot i després de parir un o més gremlins ja pensen allò que igual hi ha coses que no cal veure o saber quan parlen dels seus fills...

El senyor gerent said...

Si us plau CETINA, no prengui el nom de DÉU en va... si vol il·lustrar aquesta peça clau, única i irrepetible de la història del punk-rock, posa-li en boca de Déu nostre senyor, per exemple a:
http://www.youtube.com/watch?v=IbLRf0j80wU&feature=related

Amanita Phaloides said...

Tampoco es que la libertad de expresión fuese una cosa muy añosa en 1983, pero ya tenían claro que el que tiene el 4º poder en una sociedad mediática tiene El poder.

c.e.t.i.n.a. said...

Molon labe, aquests que vosté diu mai han cregut en la llibertat d'expressió.

Senyor gerent, evidentment tinc clar que Iggy és el Creador, però volia penjar una aparició el més recent possible d'algú cantant aquesta lletra a una tv. I ves per on han estat el SY. Tampoc està pas tant malament, no?

Amanita, yo diría que la llegada del PSOE al gobierno supuso que la izquierda bajase la guardia y que Felipe tuviese las manos libres para hacer lo que la UCD no pudo hacer. ¿Como era aquello que dijo el tío Paco? "Atado y bien atado", ¿no?