3 Jan 2011

Bon any?

Comença l'any, primer dia de feina i només se'n parla d'una cosa: la llei anti-tabac. A favor, en contra, en com afectarà al negoci de l'hoteleria, en quanta gent aprofitarà per deixar de fumar, en els suposats beneficis pels fumadors (actius i passius), en el suposat estalvi en despesa mèdica, bla, bla-blà, bla-blà,... Que passa, que som idiotes o que? Ja no sabem diferenciar entre el que és important i el que és vital?
Aquesta llei només és una cortina de fum que s'ha tret de la màniga Zp per desviar l'atenció d'allò que és veritablement important: la congelació salarial, la pujada dels carburants i tot els seus derivats, la pujada dels transports, la pujada de l'electricitat, de las hipoteques, la pujada de les comissions bancàries, la retallada de las prestacions socials, l'allargament de l'edat de jubilació, el blindatge dels privilegis de la casta política, la impunitat dels defraudadors, l'espol.li sistemàtic de l'estat, la caiguda del P.I.B., els beneficis dels especuladors, l'atur... En definitiva per tapar la mala gestió dels que ens (des)governen.

Amb l'aplicació de la llei anti-tabac segurament no viurem més anys, però amb tot allò que tapa segur que els mesos se'ns faran llargs, llaaargs, llaaaaaargs.

Apa, bon any cabrons!
_

13 comments:

Molon labe said...

Ja ho veu, viurem més anys i més putejats, si aquests en lloc d'un país pensen que fan sessions de BDSM (i el collonut és que les fan genials, igual s'hi haurien de dedicar professionalment)

Anonymous said...

"cortina de fum". M'agrada. Molt bona definició pel que ha estat la implantació d'aquesta llei.

Tot Barcelona said...

toy fadao ¡¡¡¡

Srta. Tiquismiquis said...

Incoherent, prohibir fumar i cobrar impostos per la venda del tabac.

El veí de dalt said...

Un cigarret...?

c.e.t.i.n.a. said...

Molon labe, quina era la paraula de seguretat per aturar el càstic? Ah si! Foc purificador

iaiapunkarra, també serviria pels braus o per l'estatut, però és perd el joc de paraules

Miquel, jo toi hasta los cojones

Srta. Tiquismiquis, al contrari! És cobrar i multar per la mateixa cosa. Pura engenyeria financera

Veí de dalt, millor un kalashnikov al cul de segons qui.

c.e.t.i.n.a. said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

A mi la llei anti-tabac m'està causant un efecte rebot molt estrany. Des de que està prohibit fumar tinc més mono que mai i això que se suposa que ja no fumooooooooo!!!!

Llesca said...

Més que pel fum, pel que hem de patir ara és pels xinesos, que ens estan comprant i ni ens n'estem adonant.

Anonymous said...

És trist que entre la gent es parli més d'aquesta llei que no pas tota la que ens caurà a sobre aquest 2011. Sembla que com que estem en crisi sigui obligatori que haguem de fer tots aquests "esforços" i fotre'ns durant una llarga temporada.

c.e.t.i.n.a. said...

Noa, és el mateix efecte que els programes de cuina; que t'obren la gana

Llesca, pitjor seeria que no ens volgués comprar ningú

Albert B. i R., si els esforços fossin proporcionals...

Antígona said...

Pues sí, C.E.T.I.N.A., tienes más razón que un santo. Y reconozco que he sido presa de ese constante hablar de la ley antitabaco -hasta tuve una pesadilla en la que era imposible encontrar tabaco en los estancos, dios, qué mal me ha sentado este delirio no de la ley, sino de las denuncias-, fundamentalmente porque no hay día que no venga algo al respecto reflejado en la prensa. Y porque me indigna que en los medios me quieran tomar por idiota aduciendo argumentos a favor de la ley que no se sostienen de ninguna de las maneras.

Pero te aseguro que el resto no se me olvida. Ni de coña.

Ahora, yo creo que los que no piensan ni de lejos en todo esos problemas son los que están tan contentos porque pueden denunciar a quienes se encienden un pitillo en un parque infantil. Fíjate, ya les han dado algo que hacer con lo que olvidarse de tanta mierda...

En fin, yo también estoy hasta los cojones, aunque no tenga.

Un beso con volutas!

c.e.t.i.n.a. said...

Antígona, lo peor de todo es que es tan fàcil manejar a la opinión pública que estamos llegando a una situación que se me antoja irreversible. Puede sonar catastrófico, pero creo que lo mejor que le puede pasar a este planeta es que la Humanidad se extinga. Un beso con sabor a papel de arroz