22 Mar 2011

No tenir criteri

El millor de no tenir criteri és que pots empassar-te qualsevol telenotícies sense qüestionar-te res del que surt a la pantalla. El pitjor de no tenir criteri i mirar els telenotícies és que acabes amb el cervell més rentat que un reeducat xinés a l'època de Mao. I al final acabes pensant allò que volen que pensis.






Exemple pràctic


10 dies d'alerta nuclear
+
pujada injustificada dels combustibles
+
15 dies presentant al president d'un país com a dictador
+
resolució de l'ONU
=
opinió pública demanant una intervenció armada



Quina diferència hi ha entre Saddam Hussein i Gadaffi? Cap ni una. Tots dos son (Saddam ja no!) dictadors laics en països musulmans, als que occident feia costat per que frenessin l'avanç de l'islamisme radical. Tots dos disposen (Saddam menys) d'uns recursos naturals que les multinacionals occidentals volen controlar. I tots dos van voler plantar-se davant del neo-colonialisme que suposa malvendre els recursos naturals propis només per finançar la indústria, sobretot armamentística, del primer món (qui no hagi vist Syriana ja triga). Ufff, quina parrafada!Quina diferència hi ha entre l'invasió d'Iraq i la "intervenció" a Libia? Una resolució de l'ONU? Ja! Com si les resolucions de l'ONU s'haguessin d'acomplir! L'única diferència que li veig és que, en aquest cas, U.S.A. i Alemanya s'han fet a un costat i han cedit tot el protagonisme a Sarkozy i Zp, per que puguin remuntar els seus baixos nivells de popularitat. Encara que el preu sigui ficar-nos en una guerra (una més).

El millor de no tenir criteri és que sempre tens clar que nosaltres som els bons i que ells son els dolents. El pitjor de no tenir criteri és que sempre hi haurà algú s'encarregarà d'implantar-te el seu. Missatges subliminals en deien abans. Dictadura subtil en dic jo.
_

4 comments:

Tot Barcelona said...

jejeje...nuecleares si, porque sino nada de lo que has COMPRADO CON TU DINERO ...Y TUYO...TUYO ¡¡¡¡funciona...así de simple, asi de sencillo..( y no me vengas con la mierda de la bici ), tienes coche, 2 teles, secadora, lavadora, ipot, apot, ordenador, 2 movils, nevera, vitrocerámica, microondas, reloj con pilas, despertador con lo mismo...usas bombillas, y te vas a comprar una mierda de coche eléctrico para ahorrar jajajajajajajaja...como si ahorara el coche eléctrico y no contaminara...como si la energía salieran de mis pedos, así de sencillo...Venga prenda...ahorre, se vaya ca,imando hacia Cervera y busque piedras...salut

Josep said...

Quan es preparava la guerra d'Irak jo deia: "Saddam Hussein és dolent i ha de caure, però no és just fer patir els civils. No podem fer el mateix que li van fer a Salvador Allende".

Segueixo pensant el mateix: mateu el dictador, però no putegeu més el poble.

Txisky said...

Que hi envÏin el Jack Bauer de "24", collons!.

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, el coche eléctrico es la ultima engañifa de los pseudo-ecos. ¿De dónde piensan sacar tanta electricidad para tanto coche? ¿Es ecológico cambiar un coche que funciona por uno nuevo aunque sea "ecológico"?

Josep, no crec que la "intervenció armada" (abans guerra) sigui la opció preferida pels libis. Millor viure en una dictadura que morir pel foc al.liat

Txisky, rebutgi imitacions, Bond, James Bond.