20 May 2011

Demà s'acaba el mòn

Oblida't de la hipoteca. No paguis cap rebut. Deixa avui mateix la feina, si la tens, sense dir-li a ningú. Gasta't tots els teus estalvis. Compra't un 4x4. Contamina com un cabró. Viatja a Fukushima i riu-te de la radiació. Folla sense condó. Menja com un bacó. Clava-li una pallissa al cantant dels Manel, o si vols a Pau Donés. Tant se val! Avui és el dia de la impunitat.

Avui pots fer tot allò que et doni la gana!. Com si vols cagar-te a la carmanyola del cap de recursos humans de la teva empresa! O calar-li foc al Museu Picasso! Ha arribat el moment de passar de tot i de fer tot allò que et surti dels collons! Per que segons aquests paios, demà 21 de maig, arriba el dia del Judici Final. El Armagedon via satélite. I amb la garantia de la Bíblia, oiga!
El que no s'acaba d'entendre és per que il.lustren la cita de Jonàs "Clamen a Dios fuertemente" amb la onírica imatge un paio cagant davant d'una posta de sol. Insinuen potser que Jonàs aprofitava per pregar mentre cagava? O que si en lloc de fullejar mentre caguem les ofertes del Mierdamarket (que demà ja no podrem aprofitar) millor faríem en aprofitar per llegir la bíblia? O que potser haurem de pregar tant fort que serà millor fer-ho amb els pantalons abaixats no sigui cas de que de tant pregar ens preguem a sobre?


Masses dubtes i només 24 hores per aclarir-los. Algú sap com posar-se en contacte amb el Jack Bauer?
_

8 comments:

Tot Barcelona said...

Al igual es un epíteto consustancial de la verborrea sinéptica que nos acompaña, un ¡ me cago en Dios ¡, por ejemplo....

Josep said...

No diu de quin any...

Dr. Muerte said...

Ara saben quins veïns tinc... La seu central d'aquests tarats està a 5 minuts en cotxe, i a sobre l'imbècil que ho prodiga va estudiar on ara mateix em paguen. Acabaré jo igual de gilipolles? potser ja ho sóc!
Només una puntualització, el dia 21 de maig no s'acaba el món, sinó que és el dia de "la ruptura" (d'himen?), és a dir que Jejús (amb doble J com diuen els paletos) tornarà a la terra (jo aposto més pel 28 de maig amb 3 gols de Messi) i els elegits desapareixeran de la terra i aniran de pet al cel. El dia 21 d'octubre sí que seran els focs artificials i els pecadors com servidor ens cagarem a les calces. Ara, entre el 21 de maig i el 21 d'octubre la terra estarà poblada només pels que anirem de cap a l'infern. FIESHTA !

El veí de dalt said...

Vaig a veure si foto un clau no sigui que el 22, a sobre de patir les eleccions, resulta que m'agafa desprevingut...Però, és clar! El 21 acaba tot perquè el 22 guanya, diuen, el Trias!

Anonymous said...

Per aquestes terres es diu: a cardar que el món s'acaba!!!

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, Voto a bríos! Vuecencia ilumina este blog con su florida prosa

Josep, bona!

Dr. Muerte, no ha pensat en pasar-se a oferir-ls-hi els seus serveis?

Veí de dalt, Trías com a anticrist?

Sònia, doncs follem, no? Que el mòn s'acaba!

Gerard Agudo said...

Va a ser que no!!

c.e.t.i.n.a. said...

Gerard Agudo, al final es coneix que a Dios no li venia be, o que no es volia perdre la final de la Champions, o que ja tenia l'abonament del Primavera sound... Ves a saber!