3 Apr 2012

A la atenció del Felip Puig



L'amiga Antígona m'ha fet arribar aquest vídeo d'un ex-sargent de la Guàrdia Urbana cantant-li la canya al responsable de l'aparell represor de CiU. Molt gran.

 
_

8 comments:

Tot Barcelona said...

Las personas están hasta las narices...y este tal Felip, es un destroyer ¡¡¡

Antígona said...

Gran gran.

En cuanto lo vi me acordé de ti. Bueno, y no sé si has visto la serie Treme, pero también me acordé de Creighton Bernette despotricando en youtube para contar al mundo las miserias gubernamentales después de lo sucedido con el Katrina :)

Me encanta la ironía con la que empieza refiriéndose a la “torpeza” de los antidisturbios ante los recurrentes ataques de los presuntos anti-sistema. Me acuerdo aún perfectamente de un vídeo que circulaba por la red de las manifestaciones del 15M donde no cabía duda alguna de que un grupo de “violentos” era la propia policía enmascarada. ¡Pero si hasta llevaban pinglanillo!

Ole los huevos de este ex-sargento, ole su dignidad, y ole la coincidencia de que estuviera allí cuando los manifestantes fueron gaseados.

Besos sin máscara!

Josep said...

No dic que aquest home no tingui raó, però les accions de la policia nacional i de la guàrdia civil no són tan criticades com les dels Mossos.

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, el fascisme està arribant...

Antígona, Tremé es una de mis series favoritas ¡Lástima que se cargasen tan pronto el personaje de Jphn Goodman! Aunque decían que lo querían recuperar para la tercera temporada. Un beso Indian Red.

Josep, la xarxa en va plena de crítiques a la Policía Nacional en Valéncia i en Madrid. Suposo que cadascú ha de criticar el que veu.

Anonymous said...

Utilitzar la polisèmia del verb "gasear", jugant a confondre els gasos anti-disturbis amb el ziklon utilitzat en les càmeres de gas on van morir mil·lions de jueus, és una demagògia de tal calibre que es perd tota credibilitat.

El principal problema que veig a l'esquerra radical, és que la hipèrbole i el poc rigor intel·lectual, fa que siguin incapaços de donar raons que legitimin el seu posicionament, bàsicament just i ètic.

c.e.t.i.n.a. said...

Anonimous, primer de tot la demagògia per definició només és patrimoni dels que governen. Com pots veure la "polisèmia i el poc rigor intel.lectual" no només és patrimoni de "l'esquerra radical".

Segon, titllar "d'esquerra radical" a un ex-sargent jubilat de la Guàrdia Urbana és com a mínim, un xic goserat. No em sembla riguròs per par teva.

Tercer, si el teu únic argument per rebatre tot el que diu el senyor del vídeo és l'ús inadequat del verb gassejar és que o no has entés res del que diu o és que no tens cap argument per rebatre'l. Sigui com sigui, tú tampoc es que donis gaires "raons que legitimin" el teu posicionament.

Quart, la "hipèrbole i la manca de rigor intel.lectual" mai poden ser patrimoni de cap posicionament polític, en tot cas de certs individus en concret. Afirmar això és com dir que tots els madridistes pensem com Mourinho (p.e.)

Cinqué, vivim en un mòn de polítics que rescaten bancs i no ciutadans, on es retallen drets i llibertats, on la justícia no serveix de res per que s'indulta als corruptes, on la policia està per reprimir als disidents i no per vetllar per la seguretat ciutadana,... I tot i això, segons tú, el que de veritat és intolerable és el mal ús que un jubilat fa d'una paraula (???)

Francament, no vull perdre ni un segons en discutir "si son galgos o podencos". El veritablement important és que, o ens movilitzem o se'ns menjaràn els drets que tant va costar assolir. La resta és agafar-se la amb paper de fumar i buscar raons per justificar la passivitat. És el que té ser un radical (en el sentit etimològic de la paraula)

Salut

Anonymous said...

No tinc cap intenció de rebatre el que diu aquest home perquè en essència hi estaria d'acord.

Només assenyalo que quan algú fa demagògia d'aquest calibre, perdo tot interès en escoltar-lo perquè és un discurs fàcil, simplista i parcial, que no m'enriqueix ni m'aporta res. M'agraden els arguments intel·ligents i honestos, no els discursos fàcils i parcials.

[I tens raó en que la demagògia es troba en tots els extrems radicals, però em sap especialment greu quan els veig a l'esquerra perquè no els hi caldria fer trampes per tenir raó.]

c.e.t.i.n.a. said...

Anonymous, "Discurs fàcil, simplista i parcial, que no m'enriqueix ni m'aporta res". És la teva opinió. Jo crec que és un discurs radical que planta cara al Pensament Únic que s'ha imposat al 90% dels mitjans de comunicació.

I per cert, la demagógia, per definició, és només patrimoni d'aquells que governen o aspiren a governar. I dubto que aquest senyor militi en un o altre bàndol.

Salut