22 Nov 2012

Contaminació visual (VIII)

"Home satisfet amb paisatge"

D'entrada veient al paio del cartell el primer que et passa pel cap és un d'aquells models dels quadres de Botero. Un paio ben alimentat (massa i tot) amb paisatge de muntanya al darrera. Un veritable beatus ille. La visió idíl.lica del nostre país. Massa bonic per que fos cert.

El paio sobrealimentat se'ns presenta amb un mig somriure de satisfacció. I fins i tot sembla que, en un gest de complicitat, estigui a punt de picar-nos l'ullet. Però no! De ben segur que no és aquesta la seva intenció, que prou feina deu tenir l'home per mantenir-lo obert. Clar, que potser ho han fet amb Photoshop. Rotllo els braços del Mas.

Bé tornem al tema... Per que ningú no el confongui amb el Miqui Puig i per fer-se el modern, ha posat al costat el seu web, el seu feisbuc i i el seu tuister. Mal!. Si de veritat volia fer-se el modernet el que havia d'haver posa't és el seu Instagram! Aquest paio, no és modern! Que no nos engañen!

Per acabar d'arrodonir el to positiu de la campanya l'han farcit el cartell de missatges esperançadors: Un nou país per a tothom, Independència, Catalunya sí. Vaja, que amb ell Catalunya no només serà independent, si no que tot anirà de conya i serem feliços per sempre! Collons, només els hi ha faltat dir que si guanyen tots els catalans follarem més (i millor).
_


1 comment:

Tot Barcelona said...

El tocinaire de Bellpuig ¡¡¡