6 Oct 2009

Extrapol.lació

SI:
-El correu és privat e inviolable.
-Obrir el correu d'un altre és delicte
-Llegir el que algú està escrivint no és cap delicte

LLAVORS:
-El correu electrònic també és privat e inviolable
-Obrir el correu electrònic d'un altre també és delicte
-Llegir el que algú està escrivint a una pda no és cap delicteEncara que sigui la pda d'un paio amb aquesta cara d'espavilat.
_

6 comments:

Tot Barcelona said...

Pero ??? y quíteme de la duda, ¿ no cree que este hombre ( el de la foto ), puso el aparatito este bien visible para todo el que pasara por allí ? Es que se me da que es muy difícil que haya una persona con una cámara a su lado izquierdo y a menos de 60 cm ( que es lo que calculo está hecha la foto ), y que el tal pepero no se de cuenta. Además, ud sabe que lo que queda escrito se puede reenviar, y que el destinatario del mensaje siempre lo hubiera tenido por los huevos. A mi entender, el Cereza está hasta las bolas y, esta era una de las maneras que lo pusieran en la calle, quedando él (el Cereza), como un tio que le está repeliendo el PP, delante de los ojos de la catalanidad de los otros senadores/cenadores ( por eso de la visa y cenar cada noche). No encuentro mas explicación que esto...O que es tonto del culo pa no enterarse de lo que tiene a su lado, vamos..¡¡¡¡

Josep said...

Pobre tio...

Pare Bukkàkez said...

Jo crec que acaba el missatge amb "... la gente no merece vivir. Voy a petar Génova y a follarme tu cuerpo muerto. Kisses"

Anonymous said...

Ho té configurat en català? Serà cert que parlen català en la intimitat, doncs?

Planinsky said...

Jo el que no entenc és que no s'investigui qui és aquest tal "tutu". Al PP ara hi ha gent que es fa dir tutu? És que els periodistes no saben enfocar la noticia...

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, no veo al Sr Cereza(que tiene nombre de personaje de Los Frutis) tan espabilado como para eso.

Josep, pobres de nosaltres que estem governats per una colla...

Pare Bukkàkez, jo el veig més del tipus "no tinc ganes de viure"

iaiapunkarra, segurament els hi donen ja configurades per deixar en evidència al que canvia d'idioma. Per això la porta en català.

Planinsky, podria ser Desmond Tutú. Ves a saber