30 Nov 2009

Arguments de perdedor

-Som els guanyadors morals
-Vam jugar millor que ells
-El resultat ha estat injust
-Vam tenir més oportunitats
-Vam controlar el joc durant 80'
-Si nosaltres haguéssim...
-Si ells no haguessin...
-Només ens ha faltat el gol
-No vam merèixer perdre
-És una derrota amb gust de victòria
-Hem donat una gran imatge
-Hem perdut però marxem satisfets
_

14 comments:

pericogranollers said...

pues si te doy toda la razon,argumentos de perdedor,pero tampoco queramos manipular ,estos argumentos lo han utilizado absolutamente todos ,incluidos barsa y espanyol,no nos engañemos,ayer lo utilizaron los merengues,mañana no dudes en que los cules(y pericos ,y ches y etc etc) lo utilizaran cuando les sea necesario,saludos

Senyor Merdevalista said...

"El resultat és injust. Se'ns ha quedat cara de tontos".
Casillas dixit.

Ningú li ha dit que la cara de tontos ja la duen de fàbrica.

Per una vegada que muten en una cosa diferent a la seva misèria futbolística habitual, ja els està bé haver de doblegar el genoll. Que els bombin.

Anonymous said...

Què desgraciats! La portada del Marca el dia abans: "Vamos a ganar". Que si retrovisor,que si un ens fotria 10 gols... tot s'ho han hagut de menjar aquesta gentussa!

Unknown said...

"Si ells haguessin jugat amb 6 i els 6 de l'infantil, haguéssim tingut el partit a la butxaca..."

Tot Barcelona said...

Que se apruebe una Ley de Futbol Sostenible. Un partido de estos cada mes por cojones/decreto/Ley. Así no se habla de paro sostenible. Políticos sostenibles ni de tetas sostenibles por sostenibles sujetadores sostenibles. Que la aprueben yaaaaaaaaaa ¡¡¡¡. Viva el furbol...¡¡¡

tito said...

pobrets ells, que quan guanyen, guanyen; y quan perden, joder... pareix que han guanyat. Autoestima, en aixo si que ens guanyen i de molt

Dr. Muerte said...

1- El fumbol m'importa una merda però,
2- veure el partit a les 10 del matí, rodejat de mandrilistes, i cridar "GOOOOOOL! IBRA, IBRA !!!!!!" no té preu.

Markutis said...

Avui estic una mica trist. Després del partit d'ahir he confirmat el que ja feia un temps que m'olorava: el madridisme ja no és el que era.

Segueixen sent xulos i prepotents però ha canviat una cosa important: abans s'ho creien i ara se saben inferiors. Als meus 28 anys ja he vist al Barça guanyar més lligues i tantes Copes d'Europa com el mandril, i això va pesant. Aviat seran derbis tan descafeïnats com els que tenim amb l'Espanyol.

Pare Bukkàkez said...

- BlablablaPunteroLàser...

Doncs si el barça va jugar amb la polla i el madrid millor que mai, i tot i així perden; perquè cony no es paren a reflexionar, per comptes de rabiar?

Valero Sanmartí said...

Bah! Nosaltres a passar pàgina. A veure si de tanta ràbia el Roncero i l'hipòcrita del Siro secreten bilis suficient com per foradar-los-hi el fetge.

Anonymous said...

Així sabran el que senten els seus ribals, quan, jugant malament, marquen i guanyen, mentre els altres es deixen la pell amb el seu millor joc. Quantes vegades no ha pasat això i ningú a dit ni mu.

Gerard Agudo said...

El laser no t'oblidis del laser

Psiko said...

Merengues y culés. Mismo perro, distinto collar. Misma prensa, misma mierda. Misma política, misma manipulación.

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, hi ha temps per tot. Temps pel futbol (els 90' del partit i poc més) i temps per coses més serioses.

Merengues, culés y perikos, Psiko. No seáis tan modestos, que los perikos también tenéis vuestra prensa y vuestra manipulación. A otra escala pero también.