3 Dec 2009

Logotomia (XX)

El que explicaré ara va passar ja fa un munt d'anys, quan jo era més jove. Molt més jove. Més jove i més idiota. Per aquella època un dels meus somnis era tenir uns Levi's. Ves quina tonteria!

La meva mare no me'ls volia comprar per que deia que eran massa cars i, tot i la meva insistència, m'havia de conformar amb portar texans d'altres marques més barates. Que no és que fossin cutres, però a aquella època jo estava convençut de que el que molava era portar uns Levi's i que la resta de marques eran una merda. Punt.

Amb el temps vaig començar a currar i el primer que vaig fer va ser comprar-me un equip de música i uns 501 de color negre. Superguapos. Estava tant entusiasmat amb aquells texans que crec que em van fer més il.lusió que l'equip de música. Llàstima que a la cinquena rentada es van començar a fer malbé.

Vaig viure la progressiva degradació del texans com una autèntica tragèdia. I quan finalment es van desintegrar em vaig cabrejar tant que em vaig prometre no tornar a comprar-me uns altres Levi's en ma vida. A dia d'avui continuo cabrejat amb el timo dels putos Levi's. Suposo que per això aquest matí se m'ha acudit aquesta bonica logotomia._

10 comments:

Dr. Muerte said...

Ah, ironies de la vida... aquí els Levi's són els texans barats... es poden trobar 501 originals per 15$ (uns 10€ actualment). Potser que em dediqui al narcotràfic de texans...

sr. Manel said...

Gastar-se diners en roba no és guai. El que heu de fer és anar als armaris dels vostres avis i agafar models vintage. Sereu més cools. tontos del cool, concretament.

Gerard Agudo said...

doncs a mi em duren mes que els altres

Tot Barcelona said...

¡¡¡m´ agraden ¡¡¡¡

Unknown said...

A mi em va passar el mateix...

Quan jo n'era petitet però ja començava a tenir pelvaig comprar uns 501 d'aquests molons molons... i uns de marca digne del lidl... D'això ja deu fer 7 anys o 8 i els del lidl son els que porto avui. Els pobres 501 han tornat a la terra

Anonymous said...

Jo també vaig tenir la època 501. Però molt abans ja havia patit l'era "marteen's" amb puntera de ferro. No sé que és pitjor, però amb els anys te n'adones que és llastimós!

x said...

l altre dia en vaig comprar uns 501 i uns 504 denim , al puto Corte ingles, d aquets texans pel elastics....gastar en roba es una tonteria com una altre cosa , ni mes ni menys

Pare Bukkàkez said...

Déu me'n guard de dir bo de cap marca cara, però tema LESVI'S ho he comprobat: Dels 8 o 9 pantalons que dec emprar actualment, 2 són LEVIS comprats fa entre de 5 o 7 anys. Algo gastats, però ja és això.
La resta són Emporio Inditex. D'aquests últims, alguns duren força, però alguns peten de seguida per allà on més necessites.

Josep said...

"Et marquen més el cul i això agrada molt a les dones" em digueren a mi.

Vist com van acutalment els adolescents, el cul masculí ha perdut el seu atractiu. O, en un atac de realisme, dones i dissenyadors han descobert que només una minoria d'homes sexis tenim unes natges fermes, rodones i respingones.

c.e.t.i.n.a. said...

Dr. Muerte, jo en conec alguns que quan se'n van a NY tornen amb las maletes plenas de 501' per revendre. Potser no sigui tan mala idea.

sr. manel, el que mola es gastar-se els diners en roba de l'armari dels avis d'un altre. Això si que és supercul.

Gerard Agudo, doncs et felicito però jo no penso canviar de parer.

Miquel, m'agrada que t'agradin

Albert, ja em semblava a mi que era imposible que jo fos l'únic...

Nao Literal, em sembla que tots em passat per aquesta época. Almenys nosaltres l'hem passada, per que hi ha molta gent que s'hi queda per tota la vida.

EL.GAT.TELEPATA, contradictori, oi?

Pare Bukkàkez, em costa d-imaginar un mòossen amb texans. No serà vosté d-aquest de la Teologia de l'Alliberament Sexual?

Josep, just per això els 501' han passat de moda