16 Jan 2012

Enhorabona Mr. Moritz!


Aquest paio amb nom de cervesa i pinta de ex-seminarista és des de fa un parell d'anys el director d'un museu que encara s'està construint, i que fa tota la pinta de que no s'acabarà mai. Una mena de Sagrada Família de l'art contemporani, on els que visiten les obres (de construcció, que no d'art) no son turistes japonesos si no els jubilats del mateix barri.

El balanç durant els 2 anys que el senyor Moritz porta al front d'aquesta tapadora institució cultural és d'un parell de llibres editats i un catàleg. I per desenvolupar aquests projectes (sense moure's de casa seva) ha cobrat uns 66.000€/any bruts. Molt bruts!

Senyors, admirem al veritable heroi del nostre temps: no fot un brot, cobra una pasta gansa per ocupar un càrrec fictici en una entitat que no existent, i no content amb això, aprofita per treballar per a la competència. Genial!

Estem davant d'algú que ha fet de la productivitat negativa un veritable no-work in progress de l'art situacionista. Un personatge digne d'aparèixer a la pròxima novel.la de l'Eduardo Mendoza. O com a poc de fer un cameo al Museo Coconut. 

Sr. Moritz, no faci cas a aquells que creuen que vostè no és mereixedor dels diners que cobra. Es mereix això i molt més. Vostè ha fet de la seva vida una autèntica obra d'art. La primera obra d'art d'un museu que mai existirà. És vostè un visionari, un creador avant la lettre que, tot sol, ha aconseguit sacsejar l'establishment del món de l'art català. I només per això ja mereixeria un homenatge públic.

Llàstima que, com tot artista avançat al seu temps, està vostè comdenmat a morir sense veure reconuguda la seva gran obra. Així que, ja que no ho faran les nostres autoritats ,ho faré jo mateix: "Per la seva revol.lucionària tasca cultural durant aquests dos anys al nostre pais li vull fer entrega d'aquesta medalla. Enhorabona Mr. Moritz!" 
(La cerveza de los campeones)
_

5 comments:

Francesc Puigcarbó said...

de fet, ell no té cap culpa, el varen fitxar els de la generalité, aquests són els del morro, si el canódrom no va no és el seu problema.

Tot Barcelona said...

Arréglame lo de post an coment. No se ve y casi no se puede comentar. Ponlo en rosita ( como te gusta) o en rojo pasión, pero se ha de cambiar porque no se ve. De hecho he estado a punto de enviarte un emilio porque no lo encontraba. Dicho esto, estoy con Francecs. ël es un jeta , pero los estamentos son unos ineptos. Habría que descontarles el sueldo a todos losburócratas que han hecho posible esta mala gestión. No es un mes, ni dos. Son dos años a casi 6000 machacantes. Salut

Tot Barcelona said...

Coño ¡¡¡ ahora lo veo en rosa ¡¡¡ debe de ser el Scapa ¡¡¡

c.e.t.i.n.a. said...

Francesc, Miquel, potser he volgut filar tant prim que no s'agafa la irònia. Evidentment els que contracten son els responsables finals, però posats a riure m'agradava més aquesta visió del tema que no pas la més evident.

I Miquel, el que beu Scapa d'alguna escapa

Josep said...

Atracar aquest paio no hauria de ser delicte.