23 Nov 2012

Contaminació visual (IX)

"Dona provant d'aguantar-se el pipí"


Aquest cartell em recorda alguna cosa..., lluminositat, colors blaus, una dona somrient mirant a càmera... Però si sembla el mateix cartell del PP de les passades el.leccions! Només que aquesta vegada en lloc del típic anunci de compreses sembla un anunci de compreses però contra les pèrdues d'orina!

Això sí, s'ha de reconèixer la gran feina del retocador fotogràfic. Un crack! Ha aconseguit el que no va aconseguir el cirugià plàstic: que l'Alícia sembli humana i no pas un reptilià dels que sortien a V. Un consell Alícia: millor que a partir d'ara et posis una careta com la del cartell, si no corres el risc de que no et reconegui ni la teva mateixa família.

L'eslògan inicial de campanya va ser "Junts sumem"un dels lemes més estúpids fet servir mai. Digueu-li a un matrimoni mal avingut que estan millor junts que separats! Ja veure on us engeguen! Però el que va acabar d'enfonsar aquest eslògan va se la patètica exhibició matemàtica de la seva candidata, que tota soleta va demostrar que junts potser si que sumem, però sumem malament.

El que no acabo d'entendre és per que han fet servir com a nou eslogan: "Catalunya sí, España también", quan en realitat volíen dir "Catalunya sí, però dintre d'España". Suposo que després de la mani del 11S no han tingut prous cuyongs. Per la mateixa raó suposo s'han vist obligats a afegira correcuita "català" i una senyera al logo del PP. Pobres, si no fossin tant fatxes encara em farien pena!
_

1 comment:

Tot Barcelona said...

mira, se que te va....te va...te vaaaaaaaaaaaa.....¡¡¡ porc ¡¡¡