21 May 2009

Aneu a...

Al Sònar es veu que no només se'ls hi acaben las idees a nivell musical si no també a nivell gràfic. Sols així s'explica que aquest any la gent d'Advanced Music s'hagi "inspirat" per la imatge del festival en l'obra efímera d'una colla de torrats(me&my friends).

Darrerament he detectat que hi ha massa creatiu professional (publicistes, humoristes i guionistes especialment) que es dedica a "fusilar" descaradament tot allò que els aficionats pengem a internet.

Qualsevol que navegui habitualment per la xarxa ho pot comprovar: anuncis que plagien vídeos del yutube, acudits copiats de coneguts blogs, guions que son adaptacions dels típics e-mail's que tothom ha rebut 20 vegades... Que es pensen aquest creatius de pacotilla? Que només ells tenen accés a internet?

De fet no és la primera vegada que em passa. Ni la segona... Potser alguns pensareu que hauria de estar content per haver-me convertit en un blog "de referència"(Ja!). Jo, com diu un col.lega al seu blog, prefereixo dir: Au , aneu a cagar, creatius professionals!

Nota: Tot el material d'aquest blog està a la completa disposició de tot aquell que el vulgui fer servir per qualsevol cosa que se li acudeixi(per mi com si el volen imprimir i fer-ho servir de paper higiènic). Però coi, com a mínim tingueu la decència de citar la procedència!
_