18 Aug 2011

Pope Don't Preach

Diuen que la cara és el mirall de l'ànima. Bé, ho diuen els beneïts que creuen en aquestes xorrades. Per que si això fos cert, el paio de la foto hauria de ser una bellíssima persona i no un pervertit de la pitjor espècie com resultat que és.
Aquest senyor amb cara de bona gent és el pare Murphy, un capellà que va treballar a Wisconsin entre els anys 1950 i 1974 com educador de nens sords i muts. Dit així sona a capellà de peli antiga en blanc i negre, rotllo Spencer Tracy. Clar que, Spencer Tracy no s'aprofitava del seu càrrec per abusar dels nens. De 200 nens concretament.

Cap víctima va gossar dir res fins al 1996. Però de seguida l'escàndol es va fer tant gran, que l'arquebisbe de Wisconsin va escriure una carta al Vaticà informant del que havia passat. No va rebre cap resposta. I cada vegada anaven apareixent més nens que afirmaven haver patir abussos per part del pare Murphy. L'arquebisbe va haver de tornar a escriure al Vaticà, però tampoc va rebre cap resposta. La persona que a la que anaven  adreçades aquestes cartes era un tal Cardenal Ratzinger.

Potser algú podria pensar que en cap cas la idea de l'actual Papa va ser amprar a un pederasta. I tindria raó. Per que Ratzi no només va amprar al pare Murphy si no que també va amprar a 25 capellans pederastes més, (aquesta vegada a Verona), que entre 1955 i 1984 també van abusar de nens sords i muts. Es coneix que aquests fills de puta tenen debilitat pels nens sords i muts per que no acostumen a anar explicant-ho pels puestos. Ni criden gaire mentre els violen.  

I vet aquí, que aquesta setmana, l'encobridor de pederastes ve al nostre país a presidir unes Jornades Mundials de Joventut (!). Jo flipo. Un paio, que segons les lleis del nostre pais hauria d'anar directament a la presó, el rebem amb honors de cap d'estat (!!) i a sobre li permetem envoltar-se de joves durant tota una setmana (!!!). Això és de bojos!!!! 

Si aquest fos un país democràtic (democràtic de veritat) aquest paio seria declarat "persona non grata" i no se'l permetria ni tant sols l'entrada. Que vol muntar el seu Pederastian World Party? Doncs que ho faci a casa seva i que s'ho pagui de la seva butxaca! Que diners no els hi falten a aquest delinqüents!

Per cert, si algú pensa que pel fet de que la broma (pesada) l'ha pagada un holding d'empreses anomenat Madrid Vivo ens lliurarem de desembutxacar els 50 milions d'euros que ha costat, que es vagi desenganyant. Podeu estar ben  segurs de que BBVA, Banco de Santander, Cajamadrid, Fomento de Construcciones, El Corte Inglés, Movistar, Endesa, Iberia, Acciona, i la resta de filopederastes de Madrid Vivo (de Puta Madre) ens ho faran pagar d'una manera o de una altra. Per que sempre ho fan.


Ara, que nosaltres sempre estem a temps de deixar de ser clients de totes aquestes empreses que finencien pederastes. Que li doni de menjar sa puta mare al sant pare! 
_