3 Jan 2011

Bon any?

Comença l'any, primer dia de feina i només se'n parla d'una cosa: la llei anti-tabac. A favor, en contra, en com afectarà al negoci de l'hoteleria, en quanta gent aprofitarà per deixar de fumar, en els suposats beneficis pels fumadors (actius i passius), en el suposat estalvi en despesa mèdica, bla, bla-blà, bla-blà,... Que passa, que som idiotes o que? Ja no sabem diferenciar entre el que és important i el que és vital?
Aquesta llei només és una cortina de fum que s'ha tret de la màniga Zp per desviar l'atenció d'allò que és veritablement important: la congelació salarial, la pujada dels carburants i tot els seus derivats, la pujada dels transports, la pujada de l'electricitat, de las hipoteques, la pujada de les comissions bancàries, la retallada de las prestacions socials, l'allargament de l'edat de jubilació, el blindatge dels privilegis de la casta política, la impunitat dels defraudadors, l'espol.li sistemàtic de l'estat, la caiguda del P.I.B., els beneficis dels especuladors, l'atur... En definitiva per tapar la mala gestió dels que ens (des)governen.

Amb l'aplicació de la llei anti-tabac segurament no viurem més anys, però amb tot allò que tapa segur que els mesos se'ns faran llargs, llaaargs, llaaaaaargs.

Apa, bon any cabrons!
_