5 Mar 2010

Vampire Weekend playing in my house!!!

Organitzes una festa de carnaval a casa teva i portes a uns colegues músics per que toquin. Una de las convidades arriba tard. Abans de pujar a la festa entra a un bar a comprar tabac. I a qui es troba allà? Doncs als Vampire Weekend que estan fent temps mentre esperen el transfer per l'aeroport. La noia els reconeix i els convida a la festa. Sorprenentment els paios accepten. I tu, sense saber ben bé com, et trobes al grup més exitòs del moment tocant al menjador de casa teva. Al.lucinant!
_

L'home més despistat del mon (VII)

L'home més despistat del mon va anar al centre a comprar-se un guants de muntanya. Després d'estar-se una bona estona donant pel sac al depenent amb tota mena de qüestions técniques, es va decidir pel model més car. Per la cara que va posar el depenent no es va acabar de creure de que, just al moment de pagar, es va adonar de que s'havia deixat la cartera a casa.

L'home més despistat del mon, tot i haver tingut la precaució de deixar-se un parell de post-it's recordatoris, es va tornar a descuidar de felicitar al seu pare pel seu aniversari.
L'home més despistat del mon no te ni punyetera idea de per que ha assenyalat el dia 10 de març al seu calendari. Algú podria donar-li una pista?
_