20 May 2011

Demà s'acaba el mòn

Oblida't de la hipoteca. No paguis cap rebut. Deixa avui mateix la feina, si la tens, sense dir-li a ningú. Gasta't tots els teus estalvis. Compra't un 4x4. Contamina com un cabró. Viatja a Fukushima i riu-te de la radiació. Folla sense condó. Menja com un bacó. Clava-li una pallissa al cantant dels Manel, o si vols a Pau Donés. Tant se val! Avui és el dia de la impunitat.

Avui pots fer tot allò que et doni la gana!. Com si vols cagar-te a la carmanyola del cap de recursos humans de la teva empresa! O calar-li foc al Museu Picasso! Ha arribat el moment de passar de tot i de fer tot allò que et surti dels collons! Per que segons aquests paios, demà 21 de maig, arriba el dia del Judici Final. El Armagedon via satélite. I amb la garantia de la Bíblia, oiga!
El que no s'acaba d'entendre és per que il.lustren la cita de Jonàs "Clamen a Dios fuertemente" amb la onírica imatge un paio cagant davant d'una posta de sol. Insinuen potser que Jonàs aprofitava per pregar mentre cagava? O que si en lloc de fullejar mentre caguem les ofertes del Mierdamarket (que demà ja no podrem aprofitar) millor faríem en aprofitar per llegir la bíblia? O que potser haurem de pregar tant fort que serà millor fer-ho amb els pantalons abaixats no sigui cas de que de tant pregar ens preguem a sobre?


Masses dubtes i només 24 hores per aclarir-los. Algú sap com posar-se en contacte amb el Jack Bauer?
_