21 Nov 2012

Contaminació visual (VII)

"Home suplicant"


Vet aquí un pobre home. Un home que s'ha deixat el carisma a casa (si és que alguna vegada l'havia tingut, clar). La viva imatge d'un perdedor. I van i l'encarreguen a un fotògraf la (impossible)tasca de solucionar-ho. El paio, amb tota la seva bona voluntat, va provar a fer-li un primeríssim plà per donar una imatge de proximitat del candidat i en realitat l'únic que ha aconseguit és que se'l vegi encara més la seva expressió de gos abandonat

El pitjor de tot és que a sobre el pobre home s'hagi de presentar dient "Hola soc en Pere Navarro", per que fins i tot ell sap que no el coneix ni el Tato! Si només li ha faltat afegir allò de: "Puc ser amic vostre?". És la viva imatge d'algú que vol caure bé a tothom provant de no discutir amb ningú. No soc independentista, ni espanyolista, soc federalista. Nano desperta! A qui collons l'interesa el federalisme? 

I per acabar-ho de rematar li colen una tipografia que sembla perpetrada pel mateix daltònic que va dissenyar la equipació calippo del Barça. Doncs això, que si algú vol adoptar un candidat abandonat, que passi a recollir-ho el 26N per la seu del PSC. Respon al nom de Pere i no mossega.
_