9 Jul 2009

Provincianisme 3.0

Provincianisme 1.0
L'any passat els moderns dels Bread&Butter es veu que es van cansar de Barcelona i van decidir tornar-se cap a Berlin. Las administracions catalanes van reaccionar ràpidament i van organitzar per aquest any un esdeveniment similar però en clau catalana. El nom escollit és tant nostre com The Bandery i els espais s'han batejat amb noms tant catalans com The Cathedral, The Loft, The Warehouse i The OuterSpace. Es veu que el català no fa modern.

Provincianisme 2.0
L'ajuntament ha decidit pagar una pasta gansa per que el Tour arribi a Barcelona, en canvi es veu que no hi han calers per organitzar la clàssica prova ciclista de la ciutat: la Pujada a Montjuic. Suposo que deu ser per allò de la projecció internacional, la promoció turística i que tot el que ve de fora sembla molt millor.

Provincianisme 3.0
Els que també ens han visitat són els U2, que van escollir Barcelona per iniciar la seva nova gira mundial. L'ajuntament va multar al grup(=promotor)per las queixes dels veïns del Camp Nou que van haver de patir 15 dies d'assajos fins a la mitjanit a un volum brutal. Ara els hotelers de la ciutat demanen que els hi retirin la multa per que consideren que el beneficis per a la ciutat(=hosteleria)superen de llarg las possibles molèsties. Quins collons!!!
_