24 Nov 2012

Contaminació visual (X)

"Home recordant temps millors"


Un home en blanc i negre. Mirat cap al darrera. Un home que s'enyora un passat millor. Un home desactualitzat. Encara que el paio fa cara de ser bona gent. Fins i tot massa bona gent. Però ja sé sap el que es diu dels que son massa bons, "bó i bó, bobo"

Clar que potser el que es mira aquest home amb certa ironia és el guirigall de logos i sigles que li ha tocat representar. Sembla pensar: "Ni jo mateix sé que collons signifiquen. Sort que a sota m'han posat que som d'esquerres i ecologistes de debò" si no igual em confonien amb el de Ciutadans"

Pel que fa a l'eslògan només una cosa:A qui se li va acudir la merda aquesta de ...I tant si podem? Sort que arreplegaran molts vots per la desfeta del PSC, per que si haguessin de confiar en la feina del publicista ho tenien ben magre.

El més curiós és que el segon eslògan coincideixi amb el del PP en voler emfatitzar el seu missatge amb el  i el també. Potser per que, en el fons, com el PP, ni ells mateixos s'ho creuen. Dret a decidir? Ufff, diem que sí, però això dels referèndums no se'ns dona gaire bé. Recordeu-vos de la consulta de la Diagonal!
_