9 Oct 2009

And the winner is...

El company Planinsky no entén que a l'Obama li hagin concedit el premi Nobel de la Pau sense cap altre mèrit que el fet d'haver nascut negre (i a sobre menys negre que Quique Guasch).

A aquestes alçades de la pel.lícula ja hauríem d'estar acostumats a que algú rebi un premi sense que en teòria hagi fet res digne d'aquesta mena de reconeixements. Però penseu que darrera d'aquest premi sempre hi han raons que se'ns escapen als que no coneixem el mundillu dels premis.
Fem una mica de memòria:

-Fèlix Millet va rebre la Creu de St. Jordi pels serveis prestats i els diners regalats.
-De la Rosa va ser anomenat Empresari de l'Any per portar las finances del Carlanga
-Cher va guanyar un Oscari Garci també. Cher suposo que menjant pollas i Garci també.
-Sito Pons va rebre el Premi Principe de Asturias per que el seu màxim rival era aquest paio.
-Garbiñe Abasolo va ser escollida Miss España. Va ser un any dolent per las misses.
-Abbas Kiarostami té la Palma d'Or de Cannes per que áls francesos els hi mola premiar pelis exòtiques.
-A Pablo Pineda li van donar la Concha de Plata per fer de monger.
-Als Jonas Brothers els hi van donar el Premi al Millor Grup de Pop de la MTV per deixar-se encular repetides vegades pel jurat.
-A Pablo Motos li van donar el Premi Caracter Dewards per que des de que surt a la tele ha augmentat exponencialment el consum de whiskey.
-Josef Fritz tenia un premi al Millor Pare del Món, Se'l va compar a la tenda de xinesos del barri.
-Jo tinc un premi al Millor Blogaire de casa meva per unanimitat. 1 vot a favor i cap en contra.
_

8 comments:

Senyor Merdevalista said...

No s'oblidi de la Maria de la Pau Janer o d'en Pedro Ruiz, que també han rebut els seus corresponents galardons i "telita" també.

... said...

La meva teoria és que un cop acceptat el Nobel de la pau l'Obama no tindrà collons d'iniciar (o continuar o donar suport) a cap guerra... segurament SAAB està fabricant molts Gripen (www.gripen.com) per vendre'ls a algun país que esclafi els estats units sense que puguin defensar-se perque el seu president haurà canviat el botó vermell de "kick ass" pel de "black peace" i ja l'hauran cagat...

Planinsky said...

Què vols que t'hi digui...

Continuo pensant que no haver ocupat cap nou país no és motiu suficient per tenir un nobel de la pau... per altra banda, si jo estigués al lloc de l'amic barak ja hagués destrossat a tots els països que encara no m'haguessin felat...

PD: Crec que el senyor millet sobra en aquesta llista. Quan li van donar la creu, la mereixia! El que havia estafat sense haver estat enganxat és digne de creu de sant jordi... és ara que s'ha tirat a la mala vida i s'ha abandonat.

Markutis said...

Ningú més pensa que l'Obama acabarà com el rosari de l'aurora? Ara tothom el veu com el negret inofensiu i simpàtic que parla molt bé però quan prengui la primera decisió complicada passarà a ser el fucking nigger who must die, que ja ens coneixem.

Josep said...

Encara li queden tres anys i tres mesos de mandat.

Tot Barcelona said...

jajajajaja por los clavos del Señor, que fueron cuatro¡¡¡, Se me deja a otro importantísimo elevador de la paz mundialmente reconocido, al menos por Pinochet, Videla, Banzer, Stroessnerr y Bordaberry.... Cada uno en su finca y KISSINGER en la de todos...¿ o a él no le dieron el nobel de la paz ? Les dejo alguna porquería que he sacado de entre los matorrales..Se afirma su participación en la organización del golpe de estado contra el gobierno de Salvador Allende en Chile y en el golpe de estado en Uruguay cuando se veía el advenimiento de la izquierda uruguaya presidida por la agrupación progresista Frente Amplio, ambos acaecidos en 1973. En Chile, se le acusa además de haber organizado la denominada Operación Cóndor, un plan sistemático de eliminación de opositores dirigido a "combatir el comunismo" en Latinoamérica. En ocasión del golpe de estado de Argentina, el 24 de marzo de 1976, alentó y apoyó a la Junta militar a que tomara el poder. Lo han acusado de complicidad y del estímulo en la eliminación y "desaparición" sistemática de miles de opositores cometidas por la Junta Militar de Argentina. Se conoce su implicación directa en los bombardeos secretos de Laos y Camboya, ordenados sin permiso del Congreso. Dichos bombardeos sirvieron para que los jemeres rojos accedieran al poder, del que se servirían para asesinar a más de dos millones de personas. Henry Kissinger apoyó al régimen indonesio del general Suharto, acusado del genocidio contra la población de Timor Oriental... Ayyy, Deu meu, quina merda de Terra ...i girant sense aturar se...Salut

pericogranollers said...

olvidose usted tambien de otro insigne premiado,el señor fernando alonso,madre de dios pocos premios principes de asturias me han parecido tan frikis como el que se le concedio a tan insulso personaje,por cierto algunos dudan de que el tal millet sea un genio por que lo han pillao,pues para mi si es un genio,el pavo a devuelto algo de dinero pero ya se encargo de sacar ingentes cantidades de dinero en billetes de a 500 que ahora hechale un galgo ,que se los vas a pillar jajajajajaja.........lo dicho un genio

c.e.t.i.n.a. said...

Senyor Merdevalista, tens tota la raó. Mª de la Pau Janer i Pedrito Ruiz son també dos casos d'éxit inexplicable

Albert, dubto que l'Obama sigui pacifista. Amb Nobel o amb Ducados.

Planinsky, quan li van donar la Creu a Millet estava a la seva época daurada de corrupció. Ara ja està en hores baixes...

Markitus i Josep, jo estic convençut de que Obama acabarà com ZP.

Miquel, Kissinger era ja tant evident que em feia mandra posar-lo a la llista.

Pericogranollers, el asturiano cabezón no es santo de mi devoción, pero hizo historia al ser el primer español en ganar el campeonato de F1. ¡Qué le vamos a hacer!