18 Dec 2009

Canal nou

De un temps cap aquí, cada vegada és mes habitual trobar en horari prime-time anuncis de teletienda, d'aquells que abans només es veien a altes hores de la matinada: instruments de tortura per fer gimnàstica, ganivets que tallen sabates, escombres telescòpiques, ventoses per agafar-te quan arribes a casa borratxo, robots de cuina recomanats per Mr. T. , i d'altres merdes totalment prescindibles.

Sembla ser que el pastís de la publicitat televisiva no arriba per donar de menjar a tothom, i els canals s'han vist obligats a rebaixar tant las tarifes als anunciants, que no seria estrany que qualsevol dia d'aquests veiéssim, al bel mig d'un telenotícies, un anunci de Jes-Extender amb locució de Matias Prats: "Mi alarga-pene y cada dia el de más gente"

Es per això que els canals privats han començant a moure fitxa i ja estan negociant possibles fusions per abaratir costos. Sembla que Tele 5 i Cuatro s'han fet molt amiguets, i Antena 3 i la Sexta tenen por de quedar-se sols. Que en sortirà de totes aquestes fusions? Res de bo, segur. Per que curiosament totes dues fusions donarien com a reultat un canal nou._

21 comments:

Goculta said...

Que bo!

pericogranollers said...

jejejejejeje...............c.et.i.n.a que ¿poco trabajo hoy,no? jajajajajajajaja................hoy la mente te a funcionao de puta madre jajajajajaja..............lo que hace el aburrimiento jejejejeje...............saludos y no trabaje usted tanto jajajaja.........

Modgi said...

CETINA, em veig en l'obligació de fer un comentari poc entusiasta perquè si no se li pujaran els fums. D'altra banda, trobo preciós que hagi trobat l'equilibri entre l'humor i la pedagogia, gràcies al qual el pericogranollers ha descobert l'inquietant plaer de la suma.

Tot Barcelona said...

Curiós ¡¡¡ ... i per a una persona parca en números com jo, interessant

Josep said...

- CANTA CANTA
- TÓMBOLA
- A CENT MIL PER HORA
- FEM TELE
- FICCIONARI
- VALENCIANS PEL MÓN
- UN BESO Y UNA FLOR
.....

Valero Sanmartí said...

A tot això es suma el canal de divulgació científica anunciat pel subnormal del Punset: Canal Pi.

PS: és fals.

PPS: vull dir això del canal. Lo de subnormal sí és cert.

Unknown said...

I el més curiós és que a la inversa també funciona:

la sexta + antena 3 = 9

cuatro + telecinco = 9

Un fet extraordinari que en una resta no passaria.

Dani R. said...

Fas una mica de por... ets com aquell personatge de Matrix que veia la rossa vestida de vermell a les linies de codi, no?

c.e.t.i.n.a. said...

Goculta,

pericogranollers, ¿poco trabajo? Desde hace un mes que a alguien se despertó y decidió que hay que entregar todos los trabajos a la carrera aquí no hay quien pare (bukkakez)

Modgi, aixó forma part d'una campanya didàctica per demostrar que els bloggers som gent culta amb uns coneixaments que podrien rivalitzar amb qualsevol nen de pre-escolar.

Miquel, i aixó que no m'he volgut extendre gaire!

Josep, aixó és el que fa més par. Tota aquesta merda a nivell nacional i a totes las cadenas alhora.

Valero Sanmartí, home pobre Punset! Que entre l'Alzehimer (que encara no li han detectat) i que l'home va quedat tocat per la quimio no se lipot retreure gaires coses.

Pere Llufa, Inquietant, eh? Corro a enviar-li a Iker Jimenez

Dani R., mira que hi han personatges interessants a Matrix i precisament has anat a escollir el que fotia més pinta de pajilleru. Que ens coneixem potser?

x said...

he he he molt ocurrent Cetina !

salutacions

Sergi said...

A la tele només s'hi pot veure barça tv. Tota la resta no cal ni sintonitzar-los.

Tot Barcelona said...

Aixó es veritat ¡¡¡Thalassa es una merda..i Ágora també; y el Sr Monegal un pallasot...Polonía és un fastic perque están comprats. Informe semanal , una burrada. I les noticias de TVen 3 , és aixó, teven tres...

Josep said...

La Xarxa de Televisions Locals és força prescindible, però Telemonegal és un programa de referència.

I Tv3 va fluixa, però segueix sent millor que TVE. I amb pocs anys de vida i poc pressupost, IB3 està fent alguna coseta interessant.

c.e.t.i.n.a. said...

GAT.TELEPATA, m'ho han posat a güevu

Sergi, Barça TV és la tele aquesta on el Barça guanya sempre, no?

Miquel, et veig molt destroyer! Alegria home, que l'Espanyol torna a guanayr.

Josep, pot semblar una afirmació molt endogàmica, però TV3-C33 és, de llarg, la millor tele pública que jo conec. Evidentment que està molt per darrera de la BBC en quan a programes de producció pròpia, però la programació és força més interessant que la de la resta de cadenas del pais.

Josep said...

Sí, veig més TVC (3/24, Canal 33 i Tv3) que una altra cosa. Si vostè té relació amb la casa eixa, felicitats pels bons programes.

I sí, tot i pagar TVE amb els impostos, fa temps que en vaig dimitir. Tinc La 2 al segon botó, però TVE1 al número 11.

c.e.t.i.n.a. said...

Josep, l'única relació que tinc amb TV3 és que tinc un aparell de televisió a casa, però s'ha de reconèixer que està per sobre de la mitjana

Josep said...

I per què em renunciat a TVE? La paguem, oi?

Josep said...

I per què em renunciat a TVE? La paguem, oi?

Tot Barcelona said...

A mi criterio ( errado como siempre y con una copa de Scapa demás, como siempre )...Creedme, porfa, no hay mejor tele en españa que la 33. es soberbia y sin un duro. Claro que soy un negado Cetina, pero hoy he montado 4 fotos del barrio con gente que duerme en la calle. ( dos manzanas). A mi, me da igual todo ( soy de izquierdas pero no ejerzo), pero quiero ver autobuses quemados por los jóvenes. La ciuada paralizada. La juventud con futuro y sino, al menos con inquietud...¿ porqué cojones te creés que me pongo por aquí ?...Porque me gusta....Porque adoro hasta el mas sublime gilipollas que se creé que el Barça le sacará del paro ( al igual con los idiotas de los mios), pero es indispensable que penseís. Estudieís y ..ACTUEÍS...El sistema os lo teneís que cargar....salut ¡¡¡¡ insisto...me debes una birra ¡¡¡

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, esta semana ando líado, pero la que viene quedamos fijo y hacemos unas birras o un Scapa. Palabra!

Remitjó said...

Ei, ei, ei ai, a veure què passa...Canal 9 ja en tenim un al P. Valencià i que ningú la toque. Estem intentant entrar al Llibre Guiness de les Putes Merdes.