21 Nov 2010

Contaminació visual (II)


"Esquizofrènia , botox i fotoxop, molt fotoxop"

Molta lluminositat, colors blaus, una dona somrient mirant a càmera... Això és un anunci de compresas! El que no acabo de pillar és que hi pinta aquesta taca groga i vermella a dalt a la dreta? És una al.legoria de la menstruació i las pèrdues d'orina? A no calla, que la taca de color son dues banderes i la paia de la foto és la candidata del PPC! Bé, del PPC no, que ja no existeix. Del PP a seques. Collons, quin merdé que porten aquesta gent a sobre!

L'eslogan de la campanya (en català) tampoc es que sigui gaire més reeixit: "Solucions per a la crisi". Però si ens hi fixem, al fons del cartell, en castellà, i en un subtil color gris es poden llegir cinc conceptes que es van repetint com una mena de mantra: "Libertad, empleo, seguridad, integración, inmigración legal,..." i torna a començar.

Ma-aaal!!! Per comunicar una idea s'ha de ser el més directe possible. Clar i concís. Si el que l'Alicia volia dir és que la solució a la crisi passa per fer fora als inmigrants i per esborrar el català de la vida pública, havia d'haver fer servir un eslogan més directe tipus: "Caña al nacionalismo. Canya al immigrant". Això si que no deixaria lloc a cap dubte. Però clar, com que tampoc volen semblar massa fatxes...

Ai, Alicia, Alicia! I per acabar-ho de rematar la foto. Si diuen que a partir de certa edat cadascú te la cara que es mereix al teu cas la cosa és més greu, per que tu, a més a més, vas pagar per que et deixessin amb aquesta cara de travel.lo que no t'han pogut dissimular ni amb hores i hores de fotoxop.

Més sort la propera vegada que passis per quiròfan, per que com a candidata, em sembla a mi que no hi haurà propera vegada.

_

7 comments:

Txisky said...

A operacions només la supera la Carmen de Mairena!.

Tot Barcelona said...

puaggg ¡¡¡

Srta. Tiquismiquis said...

Mm ho han fet millor amb el que t'envien a casa. Davant la impossibilitat de millorar-la, han fet d'ella i els seus amiguets dibuixets....

Llesca said...

Li brollen banderes del cap! Però trobo que no ha quedat prou bé aquesta al·legoria. Jo hagués posat una estelada, que almenys porta blau i hi combinaria més.

Ara que deia això de compreses, la veritat és que vista així en petit té un aire a Concha Velasco (la senyora yeyé de les tena lady), però en pitjor.

El veí de dalt said...

Com tu dius, la contaminació visual del cartell és la mateixa jeta de la candidata, en els dos sentits: per farolera i cara d'hòstia.

c.e.t.i.n.a. said...

Txisky, el problema no son las operacions, si no el resultat de las operacions

Miquel, vols una gibrelleta?

Srta. Tiquismiquis, tipus South Park?

Llesca, jo li hagués posat millor la bandera preconstitucional. per evitar confusions

Veí de dalt, que encara li acusaran de violència mascliste!

Antígona said...

Y en vez de libertad, deberían haber puesto liberalismo económico, o libertad para los ricos y los pobres que se jodan. Hay que ver cómo la derecha se apropia y pervierte conceptos que siempre fueron representativos de la izquierda. ¡Qué asco dan! Dentro de diez años serán capaces de decir que fueron ellos los que propulsaron, por ejemplo, la nueva ley del aborto. Y lo peor es que habrá imbéciles que se lo creerán.

El cartel, otro horror, sí. Anuncio de compresas o de yogur sanísimo. Igual de anodino e inocuo.

Besos!