14 Jan 2011

Putos Beatles

Com ja li vaig dir a l'amic Puji els Beatles son al rock el que Eminem és al hip-hop. RES. Jo de tota la seva discografia només salvaria 3 o 4 cançons. I una d'elles és aquest: "Tomorrow Never Knows" que van composar posats de LSD fins a les celles. Potser per això ha aguantat tant be el pas del temps.

_

12 comments:

Tot Barcelona said...

Eleanor ¡¡¡se salva Eleanor...el Yesterday...Get Bac...Michelle....se salvan muchas...

Puji said...

Prova amb Revolution #9. Segur que t'agrada ;)

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, "Yesterday" o "Michelle" son el prototipo de canción de los Beatles que más odio. Las que podría haber compuesto Mcartney en solitario

Puji, massa missatges satànics :-)

Molon labe said...

Miri al c33 els dissabtes pel matí fan especials de grups de música (avui els roxy music) i el resum.... tots són uns putus genis així que entre tanta genialitat...

Amanita Phaloides said...

Noto cierto aroma psicodélico por aquí...

c.e.t.i.n.a. said...

Molon labe, genial és una paraula que, a força de fer-la servir per qualsevol penques, ha acabat perdent tot el seu sentit

Amanita Faloides, aroma de LSD

Abogadaenbcn said...

Beatles forever!

c.e.t.i.n.a. said...

abogadabcn, jo soc més de Beatles for never!

Anonymous said...

Els socialistes teniu el gust musical ben atrofiat. Deus ser més dels Brincos, you.

c.e.t.i.n.a. said...

Anònim, segur que tu i ta puta mare sou mès del Duo Dinàmico

Anonymous said...

c.e.t.i.n.a. i tu i ta puta mare podrieu aprofitar per anar a un curs de català: MÉS s'accetua tancat.

Sociata havies de ser...així ha anat catalunya fins que ens arribi la independència. Vés a llepar-li al putu Zapatero córre.

c.e.t.i.n.a. said...

Anònim, sociata ho seràs tu i ta puta mare talibana ortogràfica. Per mi ja us pugeu ficar el Pompeu Fabra pel cul que de ben segur que ja el teniu prou donat.

Abans de donar lliçons al altres apreneu tu i ta puta mare a redactar: "així ha anat a catalunya fins que ens arribi la independència" Jo,jo,jo!!! I a sobre escrius Catalunya amb minúscules!!!

I la independència no s'espera. La independència es declara. Així ens va amb gentussa com tu i ta puta mare, que us preocupeu més dels accents que del que és veritablement important.

Au pallús!