18 Nov 2011

Vota a ningú!

Fins als pebrots dels polítics? No tens clar a qui votar? Ni tant sols si val la pena anar a votar? Voldries manifestar tota la teva ràbia envers aquesta colla de cabrons i no tens clar com fer-ho?


Si de veritat els vols donar pel cul, en lloc d'abstenir-te, o de votar el blanc, o de recórrer al vot de càstig, el que has de fer és provar d'evitar que algú d'aquests polítics professionals tornin a ocupar els càrrecs als que aspiren. Deixa'ls sense despatx, sense sou, sense cotxe oficial, sense visa oro, i sense putes a càrrec del ciutadà.


I com? Doncs votant a Escons En Blanc. De moment, a les passades el.leccions ja vam aconseguir deixar fora a 3 aspirants a paràsits públics. A veure quants aconseguim putejar aquest diumenge!
(Ah! No era Escots en Blanc???)
_

3 comments:

Francesc Puigcarbó said...

Vaja! em vaig equivocar, vaig votar escots en blanc en comptes d'escons en blanc. O era exconys en blanc?

Francesc Puigcarbó said...

Bromes a banda, la inciativa d'escons en blanc és momentàniament interessant, en vagi parlar fa uns mesos al bloc, fixa't com cap mitjà en parla....,

Tot Barcelona said...

No sé noi...no sé...jo em nego totalment al vot...osties de merda de gent ¡¡¡¡ salut ..ahhh et ting preparats el dos llibres dels recortables ...una pasada ¡¡¡salut