5 Jan 2012

Logotomía (XXXI)

El meu ordinador s'ha fent gran de cop. Massa gran. I comença a fer coses de gent gran. No passa dia que no se m'adormi al mig d'una tasca. Fa una bacaineta, torna a posar-se en marxa, fa una altra bacaineta... Li tremola el cursor... Només li falta fer-s'ho a sobre i semblaria un iaio amb Alzheimer.


Vaig començar per provar de recuperar el sistema. Res. Li vaig passar tots els antivirus i spywares possibles. Net com el cul d'un bebé. El vaig desmontar i tornat a montar component a component. Tot semblava funcionar. Finalment, vaig formatejar el disc dur i vaig reinstal.lar de nou  tot el software. Cap signe de millora. M'estic començant a plantejar-me que potser podria ser lupus.


Així que, després del gran éxit de la meva primera samarreta, he decidit que ha arribat l'hora de fer-me una segona per que tothom sàpiga que soc un inútil informàtic. 
_

3 comments:

Tot Barcelona said...

ostias... ¿ que coño le pasa ? .. o no escribe o se acuerda de hacerlo dos veces al día....

Amanita Phaloides said...

Es durísimo verlos envejecer y tener que pasar a una etapa diferente, compleja y complicada... El reciclaje electrónico es lo más próximo a una "puntada al cul" (?)

c.e.t.i.n.a. said...

Miquel, este es mi blog y me lo follo cuando quiero ;-)

Amanita, ¿estamos hablando de ordenadores o de parejas? :-P